Szkoda ,że nie mogłeś być u Agnieszki, ale nic straconego, wiosną na pewno uda nam się spotkać

Dorotko..jak mógłbym nie znać tego sklepu skoro mieszkam 200 metrów od niego.Zresztą jak tam kupuję to zawsze mam rabat jako stały klient.A w czwartek miałem nadzieję że to Wy do mnie wpadniecie..rozmawiałem o tym z Agą..miała mi dać znać..a ja siedziałem w domu bo przełączali mi neta.teraz mam z Brokera..taniej i szybciej.korzo_m pisze:Józiu jak byłam ostatnio w Chrzanowie odkryłam duży sklep ogrodniczy obok Tesco. Pan sprzedający zapraszał mnie wiosną, twierdził, że zawsze mają bardzo dużą ofertę roślin. Czy Ty tam się zaopatrujesz, napisz czy warto jechać taki kawałek po roślinki.
Szkoda ,że nie mogłeś być u Agnieszki, ale nic straconego, wiosną na pewno uda nam się spotkać
Madziu..nusiu Jasiu jest rzeczywiście śliczny i mam nadzieję że choć on oddziedziczy zamiłowanie do kwiatówMagdaMisia pisze:Józiu roślinki świetne ale jaki śliczny Jasiuleknic tylko tulić... co tam doniczki co tam fotki jak ogrodnik rośnie ;) na medal
p.s. a Tam w doniczce to ananasiki? Ja mam z własnej hodowli tzn. z podwieczorku
chyba przemilcze....Dorotko..jak mógłbym nie znać tego sklepu skoro mieszkam 200 metrów od niego.Zresztą jak tam kupuję to zawsze mam rabat jako stały klient.A w czwartek miałem nadzieję że to Wy do mnie wpadniecie..rozmawiałem o tym z Agą..miała mi dać znać..a ja siedziałem w domu bo przełączali mi neta.teraz mam z Brokera..taniej i szybciej.
no to super!bo bardzo nie lubię pakować a to co dostaniesz ..jest duuże.evluk pisze: Józefie piszę się na cebulę tego"śmierdziela", którą mi zaproponowałeś![]()
Po odbiór zgłoszę się osobiście, gdyż mieszkam naprawdę niedaleko od Ciebie- ledwie może 20 km![]()