Mini, mini kolekcyjka Beaty
- AnnaL
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Beatko jeśli chodzi o oncidium to nie bardzo mogę doradzić, bo nie mam w swojej kolekcji. 

Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam

- Beatrice
- Od: 24 maja 2009, o 21:34
No, ale będzie się lepiej czuła (wśród równolatków), bo wiesz te dorosłe to mają o sobie wysokie mniemanie, hihi, wiesz te liście, kwiaty, korzonkikoralina pisze:Oj samotna nie jest, bo cały parapet mam zastawiony często i gęsto innymi storczykami ;) Tolumnia przy okazji będzie miała towarzystwo w szklarence.
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
Niby to ten sam okaz, a na fotkach wygląda jak zupełnie inny. Piękny na tym jaskrawozielonym tle. Strasznie lubię ten kolor i chętnie wszystko bym pomalowała i kupowała w tym kolorze. Zresztą to widać wchodząc do mojego pokoju...
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- Beatrice
- Od: 24 maja 2009, o 21:34
Kamilko, właśnie dlatego dałam obydwa zdjęcia. Na drugim właśnie mam taki kolor tej ściany a na pierwszym bardziej widać kolor storczyka.Baryczka pisze:Niby to ten sam okaz, a na fotkach wygląda jak zupełnie inny. Piękny na tym jaskrawozielonym tle. Strasznie lubię ten kolor i chętnie wszystko bym pomalowała i kupowała w tym kolorze. Zresztą to widać wchodząc do mojego pokoju...
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
Ja ostatnio zakochałam się w białych storczykach. Właściwie to stało się , gdy zakwitła na biało moja miniaturka, a później dwa Phal.-niespodzianki (jeden z jasno różowe żyłki). Wcześniej na pewno bym białych nie kupiła, a teraz uważam, że są przepiękne, bardzo dostojne i klasyczne
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- grazka2211
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cóż ja mogę dodać?Nic więcej niż jest napisane cudowny i oby jak najdłużej kwitnął
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .