Mój mały ogródek - Isia cz.2
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
No nie Renia ...pstryczka w nos ?????
...jeśli chodzi o czarujacy usmiech Isi...
Wladyslaw Kopalinski "Slownik wyrazow obcych i zwrotow obcojezycznych"
cytat.
Gioconda [wym. dżokoknda] w wyrażeniu: uśmiech Giocondy - tajemniczy, zagadkowy, fascynujący; pełen czaru, słodyczy, spokoju.
Na pewno masz rownie piekny usmiech
zawsze musze sie tlumaczyc najfajnieszym dziewczynom,aby czasami nie zrozumialy opacznie...eehh ciezki moj los 
Pozdrawiam Markus
cytat.
Gioconda [wym. dżokoknda] w wyrażeniu: uśmiech Giocondy - tajemniczy, zagadkowy, fascynujący; pełen czaru, słodyczy, spokoju.
Na pewno masz rownie piekny usmiech

Pozdrawiam Markus
- Isia
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witajcie Kochani
Markusie
wszystko ok
i poczatek piękny dobrze mi z oczu patrzy
takie co prawda przymrużone bo słońce mnie oślepiało 8) uśmiech był bo mi pięknie pachniała kalina
miła twarzyczka
jasne i gest (akceptacji 8) )prawie jakbyś miał zamiar malować tylko szukał proporcji
Zyczenie było piekne co do deszczu niestety w ilościach za małych Markus jak masz chody na górze to ja jeszcze poproszę
Reniu Markus to nasze słoneczko pamiętasz
nie napisałby źle o Tobie i o mnie 8) (mam nadzieję
)
Powiedzcie Kochani czy złotokap sie przycina żeby miał kwiaty ?? nie wiedziałam tego i chyba kwiatków nie zobaczę jak w zeszłym roku

Markusie

Reniu Markus to nasze słoneczko pamiętasz

Powiedzcie Kochani czy złotokap sie przycina żeby miał kwiaty ?? nie wiedziałam tego i chyba kwiatków nie zobaczę jak w zeszłym roku

- reniazt
- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Eehh, ciężki twój los Markusie - faktyczniemarkussch01 pisze:No nie Renia ...pstryczka w nos ?????
cytat.
Na pewno masz rownie piekny usmiech![]()
![]()
zawsze musze się tlumaczyc najfajnieszym dziewczynom,aby czasami nie zrozumialy opacznie...eehh ciezki moj los
Pozdrawiam Markus

A ja miałam na myśli takiego sympatycznego pstryczka - bo skojarzyłam ze spektaklem "Giokonda"- leciał w TVP. Ale widać jak to słowo pisane nie zawsze oddaje nasze faktyczne myśli.
- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- reniazt
- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Isia dzięki za szczegóły co do sadzenia funkji. Wczoraj swoją właśnie posadziłam. Szukałam ją wszędzie u nas po szkółkach i nie było, ale pojechałam 30 km od nas i znalazłam - szukałam uparcie, bo musiałam ja mieć i umyślałam sobie ją wsadzić w tym jednym szczególnym miejscu - zajrzyj do mnie - za chwile wkleje fotkę - tylko tobie i Markusowi wiadomo co to za miejsce.