W Lemon Delght wyrosła mi żółta:

czy to będzie Lemon Delght Aurea? Czy coś innego?
A może to Iniswood młodziutka? Co tam przy niej rośnie? Parzydło drobne malutkie?OK pisze:Zanno i Tomaszu, bardzo wielkie dzięki za zidentyfikowanie moich maluchówTo dla mnie o tyle ważne, że dysponuję niecałymi 30m2, więc muszę się orientować co mi jakie porośnie, żeby nowe nabytki zaplanować w miarę rozsądnie
Już wiem, że miejsca mi zabraknie szybko
![]()
Jeszcze mam takie zdjęcie tej ostatniej
może coś pomoże...
Ma mało słońca, tylko do południa i to też przez stare klony, ziemia lekko kwaśna, długo trzyma wilgoć, ale dobrze zdrenowana, woda nie stoi - chyba mam hostowy ideał
Porównaj z moją młodą Iniswood. Zdjęcie z 10 maja, teraźniejszego nie mam.zanna pisze:A może to Iniswood młodziutka? Co tam przy niej rośnie? Parzydło drobne malutkie?OK pisze:Zanno i Tomaszu, bardzo wielkie dzięki za zidentyfikowanie moich maluchówTo dla mnie o tyle ważne, że dysponuję niecałymi 30m2, więc muszę się orientować co mi jakie porośnie, żeby nowe nabytki zaplanować w miarę rozsądnie
Już wiem, że miejsca mi zabraknie szybko
![]()
Jeszcze mam takie zdjęcie tej ostatniej
może coś pomoże...
Ma mało słońca, tylko do południa i to też przez stare klony, ziemia lekko kwaśna, długo trzyma wilgoć, ale dobrze zdrenowana, woda nie stoi - chyba mam hostowy ideał