Ogródeczek An-ki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

No proszę,stara sklerotyczka,ale Gabrysiu tak dużo wczoraj nachodziłam się po ogródkach to mi się wszystko po..... .
Pieknie prosza o wybaczenii. Nie ma niczego złego co by na dobre nie wyszło - przynajmniej odwiedziłaś mnie powtórnie z czego się bardzo cieszę.( a jeśli chodzi o zadki to jest taki kawał na pewno go znasz - koniec kawału brzmi : bo tak te życii wystawiocie,że nie wia która je czyjo- Całusy z P-ny.

Bogusia ty się nie rechotaj bo jak dojdziesz do moich lat to "łoboczysz jak to je".Całusy dla Was dziołchy.
Awatar użytkownika
gagawi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2007, o 21:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Rozczulił mnie chrobok, musisz go zobaczyć:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 466#878466
Grażyna W
Mój ogródek
regulamin
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

an-ka pisze:No proszę,stara sklerotyczka,ale Gabrysiu tak dużo wczoraj nachodziłam się po ogródkach to mi się wszystko po..... .
Pieknie prosza o wybaczenii. Nie ma niczego złego co by na dobre nie wyszło - przynajmniej odwiedziłaś mnie powtórnie z czego się bardzo cieszę.( a jeśli chodzi o zadki to jest taki kawał na pewno go znasz - koniec kawału brzmi : bo tak te życii wystawiocie,że nie wia która je czyjo- Całusy z P-ny.

Bogusia ty się nie rechotaj bo jak dojdziesz do moich lat to "łoboczysz jak to je".Całusy dla Was dziołchy.
Aniu, nic się nie stało... czasami mnie mylą z Grażyną...

A Ty sobie myślisz że mnie tak szybko z zegródki wygonisz ?
Nawet po cichu sobie nie myśl... i tak tu byda zaglądać... pisać może nie zawsze, ale zaglądać byda... :;230
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

I jo też zajża ,to znaczy ,że byda Cie nachodzić na ogródku ale nieszkodliwie
:P
Aneczko jak jo miała tyle lot co Ty, to sklerozy żech jeszcze nie miała :P :;230 :;230
zajrzyj na pw :P
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No i żech zajrzała i co- psinco.Dziołszki moje Gabi i Boguśko = pomimo że nie ma co oglądać to wpadajcie do mnie,ale też i coś napiszcie.Jutro nasze święto, czy coś dobrego pieczecie?

Obrazek

Nogi w cieniu ,głowa w słońcu a pąk już 3 tydzień i jakoś nie pęka .Pewnie jestem niecierpliwa i dlatego rob i mi na złość.No ale wreszcie dopiero dzisiaj doczytałam-Mazury-wielokwiatowe,póżno kwitnące - no to mogłam tak biegać po rosie co rano. Ale pąk okazały i zdrowy.
Awatar użytkownika
hrsta
200p
200p
Od: 18 maja 2009, o 23:52

Post »

Aniu, Grażyno, z jakich miast na śląsku jesteście? ;-)
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek

New Dawn pnąca m a też pączusie.
Awatar użytkownika
gagawi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2007, o 21:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

hrsta pisze:Aniu, Grażyno, z jakich miast na śląsku jesteście? ;-)
no ta ja odpowiem... obie z Pszczyny :)
Grażyna W
Mój ogródek
regulamin
Awatar użytkownika
GosiaOsw
200p
200p
Od: 8 gru 2007, o 15:22

Post »

Kurczę, jak fajnie się czyta Waszą rozmowę :lol: ja proszę o więcej :)
"Nie stój nad kwiatem z konewką i batem,to na nic..."
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję za komplement.Gosiu jak te" Dwie z Wodzisławia "włączą się do rozmowy to efekt jest właśnie taki-humor,humor ja też uwielbiam bywać u Gabi i Bogusi bo takie "godki" odchodzą na co dzień.Jak jeszcze Kogra wkroczy do rozmowy to ja się trzymam za brzuch. :;230 Taki humor udziela się i jest od razu o wiele przyjemniej.Pozdrowionka.
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

an-ka pisze:No i żech zajrzała i co- psinco.Dziołszki moje Gabi i Boguśko = pomimo że nie ma co oglądać to wpadajcie do mnie,ale też i coś napiszcie.Jutro nasze święto, czy coś dobrego pieczecie?
Aneczko nie martw się ,jak pączuś jest, to prędzej czy później zakwitnie,,,,cierpliwości :P
-----a czymu jo mom piyc ,,,piec upiecze ,jo ufyrlom ;:36 :heja
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wiym,że ufyrlosz,ale co,bo jo bez koncyptu.

Obrazek

Co to za kwiatek,ma cebulki,chciałam to wyplewić,ale jak zaczęłam to mne coś powstrzymało,no i proszę a to ma takie kwiatuszki.Nie widać listków,ale są podobne do trawy tylko grubsze.
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

To jest śniedek baldaszkowaty. Ładna roslinka, ale po kwitnieniu trzeba mu koniecznie ściąć pędy kwiatowe, bo rozsieje się jak chwast! :D
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

an-ka pisze:Dziękuję za komplement.Gosiu jak te" Dwie z Wodzisławia "włączą się do rozmowy to efekt jest właśnie taki-humor,humor ja też uwielbiam bywać u Gabi i Bogusi bo takie "godki" odchodzą na co dzień.Jak jeszcze Kogra wkroczy do rozmowy to ja się trzymam za brzuch. :;230 Taki humor udziela się i jest od razu o wiele przyjemniej.Pozdrowionka.
Ja mieszkam ze 30 kilometrów na zachód od Wodzisławia...ale pochodzę prawie z Wodzisławia. ;:112
A przez Pszczynę przejeżdżam dwa razy w roku, jak jadę do teściów do Oświęcimia.
Aniu, ja nie piekę nic, przecież mam święto ...Obrazek
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gabi to jak masz święto to kto ci piecze,gotuje.U mnie im więcej święta tym więcej roboty.
Mszyce popryskane ekologicznie dalej panoszą się na łodygach i pączkach róż.Są diablice zielone i czerwonawe.Dzisiaj ściągałam je ręcznie,ale przy okazji urwałam kilka pąków.Za godzinę będę dalej fukać różne mazidła.

Izuniu pięknie dziękuję.Jesteś nieoceniona.Będę postępowała według Twojej instrukcji.

Bogusia no i w końcu nie podpowiedziałaś co ten piec będzie piekł.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”