Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pierwszą calle kupiłam 2 lata temu ,zielone liście i duże czerwone kwiaty , przyrost w bulwy ma bardzo słaby , w tamtym roku dostałam od koleżanki inną liście ma też zielone a kwiaty drobne czerwone z pomarańczowym środkiem ,ta rozrasta się szybko . Jesienią od Ani-Raczek dostałam z czerwonymi liśćmi z tej się bardzo cieszę ciekawa jestem jak będzie wygladać jak zakwitnie . Jak do tej pory nie miałam problemu z ich przechowaniem .

Gieniu na Twoich zdjęciach widziałam cany pięknie kwitnące , to ciekawa ozdoba ogrodu , dekoracyjne są liście i kwiaty .
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Elu ja mam kilka nawet prawie biała. ale nie wiem jak tej zimy się przechowają bo ja najpierw byłam w sanatorium a później przez listopad byłam chora.Ale na początku marca będę sadziła do doniczek ,zobaczę jak mi się przechowały żółte to Ci wyślę
Genia
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

e-genia byłam w Twoim ogródeczku, ale jeszcze nie zdążyłam wszystkiego zobaczyc! Ale Ty masz stron? ;:2 Będę zaglądac.
Pozdrawiam cieplutko. :)
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28

Post »

Witaj Genia - wreszcie dzisiaj udało mi się przemierzyć cały Twój ogród :roll: bo tak już wcześniej zaglądałam do Ciebie ,ale jakoś nigdy nie miałam tyle czasu ,żeby dojść do końca :?
Masz mnóstwo pięknych roślin :shock: bajeczny ogród :D no i prawie po sąsiedzku :lol: Do Torunia często jeżdzimy, to się nie zdziw, jak kiedyś do Ciebie zajadę :wink: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

grazka_j pisze:e-genia byłam w Twoim ogródeczku, ale jeszcze nie zdążyłam wszystkiego zobaczyc! Ale Ty masz stron? ;:2 Będę zaglądac.
Pozdrawiam cieplutko. :)
Witaj Grażynko zapraszam jesteś zawsze miłym gościem
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Babopielka pisze:Witaj Genia - wreszcie dzisiaj udało mi się przemierzyć cały Twój ogród :roll: bo tak już wcześniej zaglądałam do Ciebie ,ale jakoś nigdy nie miałam tyle czasu ,żeby dojść do końca :?
Masz mnóstwo pięknych roślin :shock: bajeczny ogród :D no i prawie po sąsiedzku :lol: Do Torunia często jeżdzimy, to się nie zdziw, jak kiedyś do Ciebie zajadę :wink: :lol: :lol:
Witaj Bożenko cieszę się że w całości udało Ci się zobaczyć mój ogród .Ja w okolicach Osieka mam ciocię dawniej częściej tam bywałam ale chyba już z 10 lat nie byłam .
A jeżeli chodzi o wizytę w moim ogrodzie to zapraszam wiosną jak już ogród będzie pięknie kwitł
Genia
grazka_j
1000p
1000p

Post »

W moim ogródeczku są widoczki dla Ciebie!! :P
grazka_j - moje wątki
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

grazka_j pisze:W moim ogródeczku są widoczki dla Ciebie!! :P
Już lecę nie mogę doczekać co tam masz ciekawego do pooglądania dla mnie
Genia
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Gieniu zdjęcia są na stronie 5.
grazka_j - moje wątki
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to ja lecę jeszcze raz
Genia
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Geniu. Dawno nie pozostawiłam po sobie śladu u ciebie....za sprawą fotosika nawet mi się nie chce pisać postów. Zaglądam tylko i czytam. Dziś jednak postanowiłam cię Geniu odwiedzić i życzyć miłego dzionka. ;:106
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zenia pisze:Witaj Geniu. Dawno nie pozostawiłam po sobie śladu u ciebie....za sprawą fotosika nawet mi się nie chce pisać postów. Zaglądam tylko i czytam. Dziś jednak postanowiłam cię Geniu odwiedzić i życzyć miłego dzionka. ;:106
Witaj Zeniu ciesze się że wpadłaś na moja działkę nie przejmuj się fotosikiem.
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

e-genia pisze:Witaj Elu ja mam kilka nawet prawie biała. ale nie wiem jak tej zimy się przechowają bo ja najpierw byłam w sanatorium a później przez listopad byłam chora.Ale na początku marca będę sadziła do doniczek ,zobaczę jak mi się przechowały żółte to Ci wyślę
Genia
Gieniu miła z Ciebie osoba z sercem do ludzi i roślin , rozdajesz wszystko lekką ręką ,ciekawe czy znajdzie się na forum osoba która nie ma zaklepanej u Ciebie jakiejś roślinki :wink: .
Mam tu fajną forumową koleżankę która pomaga mi spełnić moje małe chciejstwa , ja piszę co mi się podoba i chciała bym mieć u siebie a ona wyszukuje i dla mnie kupuje , w taki sposób mam zamówione canny ,więc bardzo Ci dziękuję za chęć podzielenia się ze mną to naprawdę miłe .
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Elu jeżeli tylko mogę to czemu nie dać choć trochę radości ,wiesz nie mogę się doczekać żeby zacząć wysłać już paczki
Genia
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ja mam..tylko czy Genia pamięta. ;:88
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”