Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
Pierwszą calle kupiłam 2 lata temu ,zielone liście i duże czerwone kwiaty , przyrost w bulwy ma bardzo słaby , w tamtym roku dostałam od koleżanki inną liście ma też zielone a kwiaty drobne czerwone z pomarańczowym środkiem ,ta rozrasta się szybko . Jesienią od Ani-Raczek dostałam z czerwonymi liśćmi z tej się bardzo cieszę ciekawa jestem jak będzie wygladać jak zakwitnie . Jak do tej pory nie miałam problemu z ich przechowaniem .
Gieniu na Twoich zdjęciach widziałam cany pięknie kwitnące , to ciekawa ozdoba ogrodu , dekoracyjne są liście i kwiaty .
Gieniu na Twoich zdjęciach widziałam cany pięknie kwitnące , to ciekawa ozdoba ogrodu , dekoracyjne są liście i kwiaty .
e-genia byłam w Twoim ogródeczku, ale jeszcze nie zdążyłam wszystkiego zobaczyc! Ale Ty masz stron? ;:2 Będę zaglądac.
Pozdrawiam cieplutko.
Pozdrawiam cieplutko.

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Genia - wreszcie dzisiaj udało mi się przemierzyć cały Twój ogród
bo tak już wcześniej zaglądałam do Ciebie ,ale jakoś nigdy nie miałam tyle czasu ,żeby dojść do końca
Masz mnóstwo pięknych roślin
bajeczny ogród
no i prawie po sąsiedzku
Do Torunia często jeżdzimy, to się nie zdziw, jak kiedyś do Ciebie zajadę

Masz mnóstwo pięknych roślin

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Bożenko cieszę się że w całości udało Ci się zobaczyć mój ogród .Ja w okolicach Osieka mam ciocię dawniej częściej tam bywałam ale chyba już z 10 lat nie byłam .Babopielka pisze:Witaj Genia - wreszcie dzisiaj udało mi się przemierzyć cały Twój ogródbo tak już wcześniej zaglądałam do Ciebie ,ale jakoś nigdy nie miałam tyle czasu ,żeby dojść do końca
![]()
Masz mnóstwo pięknych roślinbajeczny ogród
no i prawie po sąsiedzku
Do Torunia często jeżdzimy, to się nie zdziw, jak kiedyś do Ciebie zajadę
![]()
![]()
A jeżeli chodzi o wizytę w moim ogrodzie to zapraszam wiosną jak już ogród będzie pięknie kwitł
Genia
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Zeniu ciesze się że wpadłaś na moja działkę nie przejmuj się fotosikiem.Zenia pisze:Witaj Geniu. Dawno nie pozostawiłam po sobie śladu u ciebie....za sprawą fotosika nawet mi się nie chce pisać postów. Zaglądam tylko i czytam. Dziś jednak postanowiłam cię Geniu odwiedzić i życzyć miłego dzionka. ;:106
Gieniu miła z Ciebie osoba z sercem do ludzi i roślin , rozdajesz wszystko lekką ręką ,ciekawe czy znajdzie się na forum osoba która nie ma zaklepanej u Ciebie jakiejś roślinkie-genia pisze:Witaj Elu ja mam kilka nawet prawie biała. ale nie wiem jak tej zimy się przechowają bo ja najpierw byłam w sanatorium a później przez listopad byłam chora.Ale na początku marca będę sadziła do doniczek ,zobaczę jak mi się przechowały żółte to Ci wyślę
Genia

Mam tu fajną forumową koleżankę która pomaga mi spełnić moje małe chciejstwa , ja piszę co mi się podoba i chciała bym mieć u siebie a ona wyszukuje i dla mnie kupuje , w taki sposób mam zamówione canny ,więc bardzo Ci dziękuję za chęć podzielenia się ze mną to naprawdę miłe .