Grazka_j mój ogród. cz.1
Ciąg dalszy- krzewy.

Pigwa i cyprys.

Bez, cyprys.

Krzewuszka różowa i czerwona.

Złotlin, cis, bukszpan.

Rododendron (cis,bukszpan, trzmielina)-drugi obrazek: świerk conika, świerk gniazdkowy, miodunka

Rododendron i dereń.

Pięciornik żółty, dereń.

hortensja pomponowa, hortensja, jałowiec pstry.

dereń, winogron.

Pigwa i cyprys.

Bez, cyprys.

Krzewuszka różowa i czerwona.

Złotlin, cis, bukszpan.

Rododendron (cis,bukszpan, trzmielina)-drugi obrazek: świerk conika, świerk gniazdkowy, miodunka

Rododendron i dereń.

Pięciornik żółty, dereń.

hortensja pomponowa, hortensja, jałowiec pstry.

dereń, winogron.

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- Mariusz_S
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 lut 2008, o 01:12
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Działka pusta czyli moższ robić co dusza zapragniegrazka_j pisze:Mariusz! Oto widoki okolicy.
Napisz czy masz jeszcze trawę:Sorghastrum nutans?

Sorghastrum nutans mam, to jedna z ładniejszych traw amerykanskich. Niestety jakoś w Polsce się nieszcze nie przebiła. Jak ci sie podaobają amerykańskie trawy preriowe to zaintersuj si również Andropogon gerardii, Schizachyrium scoparium, mniejszymi Erogrostis curvula, Eragrostis spectabilis, Eragrostis airoides...
Zdjęcia znajdziesz w mojej encyklopedii.
Mariusz Surowiński
Poradnik o trawach
Poradnik o trawach
Mariusz. Dziękuję, zerknę później na te gatunki traw, na razie nie mam czasu. Pozdrawiam
grazka_j - moje wątki
Witaj Moniko i Halinko. Dziękuję bardzo za życzenia. Sprawiłyście mi wielką radośc. ;:12 ;:12 ;:12
Walentynkowa różyczka dla Was.
Wczoraj nie mogłam zajrzec do kompa,więc dopiero dzisiaj. Miłego dnia życzę i pozdrawiam gorąco. Grażyna

Wczoraj nie mogłam zajrzec do kompa,więc dopiero dzisiaj. Miłego dnia życzę i pozdrawiam gorąco. Grażyna
grazka_j - moje wątki
Moniu, dziękuję za odwiedzinki. Zapraszam jeszcze. Dopiero się rozkręcam, porządkuję zdjęcia, wiec jeszcze pokażę co nieco. Wcześniej pisałam, że mam 2 działki i na tej drugiej walczę z ugorem. Zerknij do tyłu. Tam są zdjęcia.
grazka_j - moje wątki
Przyjemnie tu u Ciebie, piękne róże
ja ma tylko jedną pienną, ale kiedyś dokupię jakieś na pewno
Widziałam też że masz złotlina i fajnie u Ciebie jako krzaczek rośnie i kwitnie też od dołu
Mój jest jeszcze młody, ale wypuszcza do góry strasznie długie pędy a na dole jest trochę goły... Przycinasz jakoś swojego?