Ogród Izabelli - Cz.2
-
- 50p
- Od: 1 lis 2007, o 09:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękny jest podwójny czerwony Boule de feu- nie zrobiłam mu jeszcze zdjęcia, może w tym roku...izabella1004 pisze:Jak bym miała teraz wybierać to bym wybrała hibisusa o pełnych dużych kwiatach np.
takiego NN
[img]http://images40.fotosik
.pl/52/612580f78db59833.jpg[/img]
Duży wybór jest u p. Slaskich
pozdrawiam Elżbieta
"Otwartą księgą jest natura dla tego, co w niej czytać umie." -Konstanty Damrot
"Otwartą księgą jest natura dla tego, co w niej czytać umie." -Konstanty Damrot
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ROCHCIOZ podwójnych mam jeszcze Duc de Brabant.Hibiskusa Boule de feu jeszcze nie widziałam u nas w sprzedaży.

justynazciemierniki nie są trudne w uprawie ale nie lubią przesadzania,chociaż ja już je tak często przesadzałam i dalej kwitną.U mnie zimują bez okrycia.Bardzo podobają mi się ciemierniki i na pewno sobie jeszcze dokupię jak spotkam jakieś ciekawe.

justynazciemierniki nie są trudne w uprawie ale nie lubią przesadzania,chociaż ja już je tak często przesadzałam i dalej kwitną.U mnie zimują bez okrycia.Bardzo podobają mi się ciemierniki i na pewno sobie jeszcze dokupię jak spotkam jakieś ciekawe.
- izabella1004
- izabella1004
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
Chciałabym Cię zapytać czy kiedykolwiek kupowałaś coś wOgrodzie Marzeń,w Szczecinie na Raszyńskiej.Oglądałam tam bardzo ciekawe ciemierniki(które bardzo lubię)pełne,a nie wiem jakie mają sadzonki.W ofercie mają dużo ciekawostek jak dla mnie.Ty właśnie piszesz że swojego kupiłaś właśnie w tym mieście.
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- izabella1004
Gieniu zaraz idę do ciebie zobaczyć twoje ciemierniki.
sterlizja36 właśnie te ciemierniki tam kupiłam.Ja bym na twoim miejscu się wstrzymała u niego z zakupami.Dwa ciemierniki od tego Pana na pewno juz nie będa pełne tylko białe pojedyńcze a na resztę czekam aż rozkwitną ale coś mi się wydaje że wszystkie nie będą takie jakie zamówiłam
I wtedy dopiero zadzwonię do tego Pana

sterlizja36 właśnie te ciemierniki tam kupiłam.Ja bym na twoim miejscu się wstrzymała u niego z zakupami.Dwa ciemierniki od tego Pana na pewno juz nie będa pełne tylko białe pojedyńcze a na resztę czekam aż rozkwitną ale coś mi się wydaje że wszystkie nie będą takie jakie zamówiłam

I wtedy dopiero zadzwonię do tego Pana

-
- 500p
Szkoda że nie są takie jak się zamawia,a miałam nadzieję że kupię pełnego(na zdjęciach w ofercie są super).Czy ty za swoje płaciłaś po 30zł szt.?Czy inne rośliny mogą być również nietrafione,miałaś jeszcze jakieś doswiadczenie z tą firmą?
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- izabella1004
-
- 500p
Dzięki za informację,ja też chciałam wysyłkowo kupić.Już nie kupię.
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36