Zielona chatka Baby Yagi

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p
Od: 4 lis 2008, o 23:02

Post »

mommy_b pisze:Piękne rośliny, i tak przyjemnie się na nie patrzy, że zaraz chyba pójdę na polowanie na nowy kwiatek.
A zielistka dwukolorowa jest cudowna, nie wiem czemu ale bardzo lubię zielistki, jedną już mam teraz szukam właśnie tej dwukolorowej.

pozdrawiam beata
Beata nie ma problemu ,mogę ci wysłać zielistkę ,bo mam ci tego dostatek :D co się urwie to wtykam znowu, pozamieniamy się jeszcze z Jadzią ,bo ona też ma tylko odwrotnie kolory noż moja
Pozdrawiam Aga, świrus kwietnikus maksimus :P
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
mommy_b
200p
200p
Od: 25 kwie 2008, o 19:47

Post »

No to fantastycznie, nie będę musiała jej szukać. Przejrzyj mój wątek może coś Ci się spodoba to się wymienimy (nie mam na razie tego za wiele ale może wpadnie coś Ci w oko).
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Nowe nabytki i "rarytasik vel mamrot" urocze :D Ależ masz talent do tych osłonek, jaka szkoda, że ja mam dwie lewe łapki :wink:
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
effa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2007, o 22:22

Post »

A się naoglądałam roślin :D Fittonia w tym szklanym pojemniku super wygląda :D
Aguś pozdrów Kasię, w tym wieku to i moi rodzice na mnie mruczek wołali bo ciągle coś tam pod nosem mamrotałam :wink:
Widzę że i Ty zaczęłaś oryginalne osłonki robić :D dobry pomysł i do tego jaki tani :D
Pozdrawiam Ewa
Rośliny doniczkowe / Kaktusy
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Aguś ja swojego kupiłam latem i wkopałam go razem z doniczką do ziemi obok Hebe . Tak sobie rósł do jesieni , i wtedy dowiedziałam się ,że na zimę trzeba go zabrać do domu . Na razie rośnie ale czy wytrzyma do lata zobaczymy :wink:
Co do trawki to tak jak pisałam nie ma sprawy :lol:
Osłonki piękne :shock: a "rarytasik" najpiękniejszy ;:196
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

dzięki Jadzia za wiadomość odnośnie tego czegoś siwego ,nie mogę zapamiętać nazwy :D tobie ładnie się rozrósł ,niestety ja kupiłam niedawno i nie zdawałam sobie sprawy ,że to roślinka ogródkowa pytanie czy przetrwa w domu ,mogłabym przezimować z katusami ,bo podobno musi mieć niższą temperaturę ale nie wiem czy potrzebuje swiatła ,bo u kaktusów ciemno :lol:
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

;:112
Ale się uśmiałam ...ale Ty masz teksty Agnieszko.....aż sobie wyobraziłam Twoje lądowanie z córką na kwiatki.....w dodatku podsłuchałam, że szykuje się jakiś napad na bank..byle nie na mój :roll: .

A roślinki śliczne....no i ta kwitnąca sansewieria...toż to szok......u Ciebie sansewieria u Aszki kwitnący grubosz....no jestem pod wrażeniem. Z tym kokosem też dałaś popis ;:172
Zakupy pierwszorzędne....no i ta gardenia :shock: a azalia przecudna.

Pryszłam z rewizytą i tyle dobrze. :D
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

mommyzacznę żebrać o szczepki ale tak bliżej wiosny ,bo szkoda tylko roślinek żeby zmarniały w zimnie :D
anoli wcale nie jestem aż taka zdolna ,po prostu odpoczywam psychicznie i fizycznie przy takich pracach ,lubię eksperymentować z nowymi rzeczami ,jak już się nauczę robię znowu coś nowego :D
effa Kasia pozdrowiona od ciebie i dziękuje :D
Elizabetka najlepsze jest z tego wszystkiego ,że dziecko mnie za kwiatki przepraszało a nie miała żalu do mnie za to ,że sie przeze mnie pierdykła w łokieć , wie ,że mamusia ma szmergla na tle zielonych i nawet tate tak podszkoliłam ,że jak kupuje mi jakąś donice to z samochodu tzw. świńskim truchtem zasuwa ,żeby mi sie kwiatek nie przeziębił :lol:
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Aga masz mistrza dziewczyno... :roll: biedne dziecko.
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

Elizabetka pisze:Aga masz mistrza dziewczyno... :roll: biedne dziecko.
nie takie biedne znowu ...biedna to jestem ja jak zaczyna pyskować i sie kłócić ze mną :lol: oczywiście w tym wieku pociechy wiedzą wszystko lepiej a rodziców traktuja jak nietoperze...na zasadzie -stare ,ślepe a jeszcze się czepia :lol: po prostu wie jak kocham moje roślinki i za nie dam się pokroić tępym nożem...szanujemy nawzajem swoje pasje i tyle :D
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Osłonki bardzo orginalne. Nigdy bym nie pomyślała, że pojemnik od sera można tak fajnie wykorzystać. Roślinki w nich prezentują się bardzo fajnie.
Jednak najbardziej podoba mi się ten ostatni kwiatuszek. Sliczna dziewczynka. Pozdrowienia dla Kasi(mojej imienniczki) :)
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

dziękuję Kasiu bo to naprawdę mądra dziewczynka tylko pyskata ,ale w tym wieku to normalne :D
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

W tym wieku to normalne, oczywiście masz rację.
Tylko zastanawia mnie jedno -co wyrośnie z mojego synusia (2 latka) który już czasami potrafi mi tak powiedzieć że aż w pięty wchodzi. Jak jest na mnie zły to mówi Matka, albo Kaśka idź stąd.
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Awatar użytkownika
Agnieszka_73
200p
200p
Od: 16 paź 2008, o 21:17

Post »

Naczytałam się, naoglądałam.. Jak tam hipki? Rozwinęły pąki czy sałatkę zrobiłaś z takich cebul? Córcia fajna.. W takim wielku wszystkie pyskatki :D:D:D:D
To ja typ niepokorny :)
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No proszę-właśnie wyczytałam,że jestem "nietoperzem". :;230 :;230 :;230 No bo moja też pyskata a na dodatek,odkąd zaczęła grać w teatrze to zarozumiała i "dorosła" się zrobiła,małpa jedna! :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”