Kurzeniec zastosowałam po raz pierwszy jesienią ubiegłego roku, więc nie wiedziałam czego się po nim spodziewać, ale teraz już mam trochę praktyki i będę bardziej rozważna w stosowaniu

Ellaa pisze:Ewo, raczej nie są to ślady po ślimcach. Nie ma ubytków liścia, tylko tkanka zrobiła się cienka i prześwitująca....nie wiem dlaczegoMeva pisze:Ellaa - a mnie te ślady na liściach wyglądają po prostu na wygryzione przez ślimaki ;)
Oczywiście może też być tak, że zamiast nowych liści zacznie wypuszczać nowe odrosty.goni@k pisze:.....Hosta sie wzmocni i za jakiś czas zacznie wypuszczac nowe liście
Z których też wyrosną liściepaco pisze:Oczywiście może też być tak, że zamiast nowych liści zacznie wypuszczać nowe odrosty.goni@k pisze:.....Hosta sie wzmocni i za jakiś czas zacznie wypuszczac nowe liście
I już będzie ładna gromadka.goni@k pisze:Z których też wyrosną liściepaco pisze:Oczywiście może też być tak, że zamiast nowych liści zacznie wypuszczać nowe odrosty.goni@k pisze:.....Hosta sie wzmocni i za jakiś czas zacznie wypuszczac nowe liście![]()