Ogród Izabelli

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Szpilka
200p
200p
Od: 11 sty 2007, o 19:14

Post »

No widzisz Izo jak ja mogę być spokojna. W Twoim ogrodzie aż mi dech zaparło od tych czerwonych róż i przepięknych piwoni. U mnie zakwitły tylko 2 piwonie i miały po 3 kwiaty. O zgrozo! Gratulacje, masz śliczny kawałek swojego świata.
Pozdrowionka
Awatar użytkownika
izabella1004
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 kwie 2008, o 08:57
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witam
Tadeusz,Halinko,Szpilka dziękuje za odwiedziny i za miłe słowa.U mnie też nie wszystkie piwonie tak zakwitły jak powinny ale tumaczę to suszą i że za rok będą ładniejsze.Halinko pogodę oglądałam na niemcach pokazali tam że dzisiaj będzie deszcz szedł w kierunku Berlina,czyli liczę że do nas powinien dojść na wieczór a najpóżniej jutro rano.Jak nie będzie padać to ;:98
A to różyczka której nazwy nie znam ale może ktoś ma taką i będzie wiedział
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obraze ... .jpg[/img] Obrazek Obrazek[/url]
Pozdrawiam Izabella

Ogród Izabelli
Erazm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2005, o 13:10
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ogródek bardzo ładny. A zdjęcia róż są z tego roku? Kotki chyba "rasowe". :lol:
Pozdrawiam Andrzej.
Awatar użytkownika
izabella1004
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Andrzeju dziękuje za odwiedziny wszystkie zdięcia są z tego roku i róż też ,kotki są rasy Maine Coon.[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obraze ... .jpg[/img][/url]
Pozdrawiam Izabella

Ogród Izabelli
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Izuniu, u nas się zachmurzyło,a to już widok niecodzienny,ale czy coś z tego będzie?
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Szpilka
200p
200p

Post »

Iza mam podobną różę, która nazywa się Kasanowa. Bardzo ładnie pachnie. W Szczecinie i okolicach deszczu nadal nie widać, za to komary u mnie szaleja jak wściekłe.
Zapomniałam o Twoich kotach, naprawdę sa świetne, masz z nich uciechę. Ja miałam tylko jednego ale zawsze mnie rozśmieszał do łez swoimi wybrykami i stanem upojenia po kocimiętce :lol:
Pozdrowionka
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26

Post »

Izo mam nadzieję ,ze dzisiaj popada :? U mnie kwiaty jakos zyją za to trawy nie mam i z koszeniem spokój.
Twoje rózyczki super-szczególnie to morelowa.Podoba mi się tą rabata z czerwonymi rózami i te kamienie.Lubię osobiscie takie zestawienia.No i dereń fantastyczny.Miałam takiego ,ale cos nie przetrzymał.Chciałabym miec jeszcze pagodowy :D
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Mój ogród:2007/08/09/10/11/12
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26

Post »

Witaj ! Przepiękne róże i kotki też.Ja jestem ze stron Tadeusza,widząc po wpisie i dlatego o wielu roślinach to moge tylko marzyc c np. arukaria.Zima i wiosna mrożne a teraz upał i brak deszczu.U Ciebie przynajmniej zanosi się na opady a u mnie słońce grzeje...Pa pozdrawiam i zapraszam.
Awatar użytkownika
izabella1004
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hal 1959 u nas też się zachmurzyło,nie jest tak gorąco ale deszczu jeszcze nie ma,ciekawa jestem czy coś z tego będzie.Całe szczęście wczoraj podlałam cały ogród.

Szpilka- ta moja róża jest dosyć wysoka ponad 1 m wysokości,ma sztywne łodygi. A jak wysoka jest Kasanowa u ciebie i czy kwitnie aż do mrozów? Mój M kupił mi ją jako czerwoną pnącą.na pewno na opakowaniu była nazwa i kolor bo trafiłam na cztery identyczne tylko zdięcie rózy na opakowaniu było czerwonej ale tak to jest jak się nie czyta do końca.Zresztą wtedy było mi obojętne jak się nazywała a teraz bym chciała wiedzieć.
Anulka dziękuje za odwiedziny i miłe słowka ale nie wiem jak wygląda dereń pogodowy patrzyłam na internecie ale nie mogłam znaleść.
Zuzia u mnie też nie wszysko dobrze rośnie i zimuje np.kupywałam trzy razy budleje Davida i co roku nie wypuściła , a kupiłam mojej mamie i u niej wyrósł piękny krzak jaki duży a mieszka zaledwie 12 km dalej
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obraze ... .jpg[/img] Obrazek Obrazek[/url]
Pozdrawiam Izabella

Ogród Izabelli
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

Witaj :D Widzę że jesteś różano zakręcona i rzeczywiście piękne masz różyczki, a ten szpaler róż przy bramie wiazdowej jest super Obrazek
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p
Od: 8 kwie 2008, o 12:42

Post »

wpadłam na chwilkę tylko powiedzieć, że u nas pada i prawdopodobnie pod wieczór dojdzie to i do Was! Jak mój mąż mieszkał w Kielu a ja w Policach, to uprzedzał mnie przed wichurami i ulewami :):):) Prawie zawsze się sprawdzało.
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
ten się nie myli co nic nie robi
Awatar użytkownika
izabella1004
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Coccinelladobra wiadomość z tym deszczem ,nie mogę się doczekać ja liczyłam na dzisiaj rano że pokropi
BarWodziękuje za odwiedziny i cieszę się że ci się podoba
Pozdrawiam Izabella

Ogród Izabelli
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p
Od: 8 kwie 2008, o 12:42

Post »

no ja się też cieszę, bo wieczorem będę musiała polecieć z konewką tylko do szklarni. No i może mi trochę przybędzie w beczkach na deszczówkę, to już w ogóle będe mieć wszystko pod ręką :):):)

edit:
no i już po deszczu, niebo bez jednej chmurki :evil: :evil: :evil:
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
ten się nie myli co nic nie robi
Szpilka
200p
200p

Post »

Kurcze czuję się jak złodziej, od tygodnia mam padniętego kompa :evil: W pracy ciagle ktos wchodzi i muszę znikać. Iza Kasanowę kupiłam na targach ogrodniczych od kobitki, która miała ostatni badylek i oddała mi ją za 2 zł bo takie to było marne. Krzak jest wysoki, łodygi długie i pięknie pachnie. Teraz szukam róży bordowej, takiej aksamitnej i żółtej. Żółtą taką widziałam tu na forum, na zdjęciu tj. frezja. Bardzo mi się podoba taki kolor i kształt kwiatów.
Pozdrowionka
Awatar użytkownika
piku
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 12 lip 2007, o 13:20

Post »

Witaj Izuniu w Swoim pięknym ogrodzie :P . Doprawdy nie wiem jak to się stało, że znalazłam się tu dopiero dziś. Jestem naprawdę pod dużym wrażeniem Twojej posiadłości, szokują zdbane roślinki i ich różnorodność :roll: . Zauroczył mnie również Twój staw. Powiedz proszę, czy jest to zbiornik naturalny, czy wykonany przez Ciebie :?:
pozdrawiam Wiesia :wit
ogród / siedlisko / sukulenty / inne roślinki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”