Pada, powolutku, pomalutku z przerwami ale pada.
Iwonko1 Jest jak jest.W życiu pewnych rzeczy się nie przeskoczy.
Pozostaje je tylko zaakceptować.I to właśnie robię. I wiem,że powolutku zrobimy.
I tak bardziej to człowiek wszystko docenia.Owszem, są takie chwile,że człowiek chciałby coś szybciej, sprawniej... ot życie i człowiek.
Masz racje- " Snucie planów i ich nawet powolna realizacja, to czysta przyjemność.". Zgadzam się w 100 %.
Pada już od wczoraj wieczora.Z przerwami ,ale pada.
Dziękuje ci bardzo za ciepłe słowa wsparcia.

Tak,pączki na kilku nawet powojnikach zobaczyłam.
Ja znowu muszę sobie kupić jakiegoś póznokwitnącego.
cyma2704-Soniu Bardzo się cieszę,że do mnie zajrzałaś.

A kiedy swój wątek nowy otwierasz ??Tyle masz pięknych roślin, rabat. Ajć szkoda trzymać te widoki tylko dla siebie.,,
Wiosenne kolory są takie soczyste, pełne inne niż letnie. Ja jestem w ogóle z tych ludzi co lubią rożne kolory w ogrodzie.
Słupki stoją i na dalsze prace,,czasu brak.Nic, poczekają trochę.
staw jest.Z jednej strony wyrównany.Z drugiej od łąk jeszcze nie .Trzeba to koparką wykonać.a na razie pan zajęte ma terminy.
A kiedy ja jeszcze czymś go obsadzę,, to nie mam pojęcia.
Sad i krzewów owocowych przybyło.To nas cieszy.Bo bardzo lubimy swoje owocki.
Deszcz dotarł.Pada od wczorajszego wieczora z przerwami.Mam nadzieję ,że trawa wzejdzie będzie rosła.
My wszyscy lubimy swoje wyroby.Kiedyż robiła je czasami od święta teść.Nauczył się mój mą.I syn straszy też jak jest to pomaga i się uczy.Pałeczka idzie dalej.
maniolek-Mariuszu Oj, mój ogród nie jest spod linijki.Ma dużo mankamentow.
Tulipanków jest.Co roku na jesieni trochę dokupuję.Ale jestem bardzo rozczarowana,że te z poprzednich lat zamierają , słabo kwitną.
I sama nie wiem, czy je wykopać po przekwitnięciu i posadzić na jesieni ? Czy to im pomoże lepiej zakwitną w przyszłym roku .
Berberys Maria

Piwonie są cudne .Nawet w tej fazie
Beaby-Beatko Witaj!
I mi bardzo się podoba moja imienniczka.Szkoda tylko,że zaraz przekwitnie.
Białe mnie wzięło i tych białych dodatków jeszcze przybędzie w ogrodzie.Tylko na razie czasu brak na realizacje.
Te pergole to powinny być w kilku kolorach.Człowiek wybrał by sobie odpowiednią.
Nie ma czego zazdrość.Koszenie trawy to zawsze sporo wysiłku przy moich kamieniach i rabatach.
c.d.n...