Moje storczykowe hobby
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Oj, takich prezentów to zazdraszczam
przepiękne paphiopedilum, a falenopsis po prostu zniewalający,w sam raz na poprawę humoru w taką szarugę za oknem 

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- BEATA55555
- 200p
- Od: 22 wrz 2008, o 17:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- BEATA55555
- 200p
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Oj trzeba przyznać że bardzo ciekawe te storczykowe wariacje
modele oczywiście przepiękne, niesamowita fotka warżki dendrobium phalaenopsis

modele oczywiście przepiękne, niesamowita fotka warżki dendrobium phalaenopsis

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- śnieżka
- Od: 2 wrz 2007, o 12:53
Beata55555, PESTKA@,Mamba,Art,Jeanne,Storczykowa- dziękuję za odwiedziny w moim temacie i miłe słowa odnośnie zdjęć.
Zdjęcia, jak zdjęcia,moje nie sa wcale lepsze od Waszych , ale w tych akurat, to kwestia zastosowania programu do ich obróbki.
Wiadomo, że storczyki ładnie wygladają na każdym zdjęciu, ale mnie chodziło o podkreślenie ich najciekawszych cech i dlatego zastosowałam ramki, bo one przesłaniają te elementy, które przeszkadzają i rozpraszają oglądającego, nie pozwalając skupić uwagi na tym , co jest istotne w fotce.
A to jedno ze zdjęć przed założeniem ramki, jak fotosik przestanie ,strajkować, to można porównać, która z fotek jest ciekawsza.

Zdjęcia, jak zdjęcia,moje nie sa wcale lepsze od Waszych , ale w tych akurat, to kwestia zastosowania programu do ich obróbki.
Wiadomo, że storczyki ładnie wygladają na każdym zdjęciu, ale mnie chodziło o podkreślenie ich najciekawszych cech i dlatego zastosowałam ramki, bo one przesłaniają te elementy, które przeszkadzają i rozpraszają oglądającego, nie pozwalając skupić uwagi na tym , co jest istotne w fotce.
A to jedno ze zdjęć przed założeniem ramki, jak fotosik przestanie ,strajkować, to można porównać, która z fotek jest ciekawsza.

- BEATA55555
- 200p
- śnieżka
- Od: 2 wrz 2007, o 12:53
BEATA55555- dzięki. Mnie też się to zdjęcie podoba, bo storczyk wygląda na nim, jak pyszczek jakiegoś zwierzaczka. 
A jak ktoś lubi i chce się w takie efekty pobawić, to jest taki darmowy program w internecie, który można ściagnać i korzystać . Daje możliwości obróbki fotek pod każdym względem. Jest po polsku.

A jak ktoś lubi i chce się w takie efekty pobawić, to jest taki darmowy program w internecie, który można ściagnać i korzystać . Daje możliwości obróbki fotek pod każdym względem. Jest po polsku.