Przykro mi dziewczyny ale nie znam nazwy roślinki z 5 fotki. Wiem tylko, że rozmnaża sie dość łatwo i fajnie czuje sie i prezentuje w bukietach. Bardzo wdzięczna roślinka.
A to już kalinka wyhodowana z jednej małej gałązki, która się sama ukorzeniła
Biedronkowy rododendron
kwitnąca krzewuszka
I widok na oczko
Jeszcze tak niedawno przed moim ogrodzeniem wyglądało tak
a dzisiaj wygląda tak
I na zakończenie ozdobne poziomki
Pozdrawiam! Aniusia
-marzenia są po to by je urzeczywistniać- Moje królestwo
Masz piękne róże Aniu. Ja muszę nadrobić ten temat, ale w przyszłym roku. Na razie nie mam ich gdzie sadzić a tak bardzo mi się podobają. Dobrze, że na forum mogę podziwiać te wspaniałe krzewy
Liliowce mamy chyba takie same. Też mi już kwitną i jak wspaniale pachną
Prześliczny festiwal kwiatów u Ciebie, trzy razy zdjecia oglądałam, jestem zachwycona ! Nie dość, że w ogrodzie przepięknie, to jeszcze przed domem kwiatowo i kolorowo!
Witaj Anusiu. Ponownie po miesiącu pozwoliłam sobie zajrzec do Twojego ogrodu. Masa barwnych i kolorowych kwiatków, krzewów i oczywiście oczko wodne w całej swej okazałości. Jak przyjdzie lato to dopiero będzie u czta dla oczu. Pozdrawiam Cie gorąco - do następnej wizytki. Papapa :P
Witajcie dziewczyny i wszystkim Wam dziękuję serdecznie za miłe słowa i pochwały. Muszę się przyznać, że trochę mi tego już brakowało. A takie miłe spostrzeżenia innych jeszcze bardziej motywują do pracy. Więc dzisiaj pokażę Wam swój nowy nabytek
To akacja biała tylko trochę poskręcana-Pan od którego ją kupiłam nie umiał powiedzieć mi dokładnej odmiany.
A to już kilka innych obrazków z mojego ogrodu
Pozdrawiam! Aniusia
-marzenia są po to by je urzeczywistniać- Moje królestwo
Sliczne kwiaty, swietne pomysly!
Bardzo mi sie podoba Twoj ogrod i to ze masz tyle zapalu i radosci z jego tworzenia:-)
Marzy mi sie taki duzy ogrod- poki co musze zadowolic sie tym co mam.
Roze przepiekne! moje maja paki ale jeszcze sie nie rozwinely.
będę wpadac czesciej- jeśli pozwolisz to siade sobie w altance:-)
Witaj Aniu:) Różyczki przepiękne, a iryski miodzio! Ja nie mam ich wcale w ogrodzie i jak patrzę jakie są piękne w Waszych ogrodach, coraz większą mam na nie ochotę:)
Bardzo, bardzo podobaja mi sie też goździki, uwielbiam ich zapach, prześliczne są!