Witajcie kochani
U mnie nic się nie zmieniło nie robiłam w ogrodzie za to robię porządki w domu w sensie wszystko od nowa układam , bo nic nie mogę znaleźć po przeprowadzce .
Patrzyłam pogodę i zapowiadają przymrozki . Kiedy zabezpieczacie róże na zimę ??
Dąb coraz bardziej kolorowy
Danka65 Danusiu zaszalałam i chyba bez powodu bo jednak lepiej zainwestować w byliny . Podejrzewam , że wiele nie powschodzi oprócz nasturcji , aksamitek i ewentualnie koleusa . No ale czas pokaże na pewno będę to relacjonować na forum .
Iwonka1 Iwonko właśnie rozmiar zakupionych nasion jak je wzięłam do kupy mnie przeraził , chyba rozum postradałam , zastanawiam się gdzie ja to wszystko postawie bo warzywa niektóre trzeba wysiać w domu i kwiaty . Oj będzie gimnastyka
Annes 77 masz rację , bo z braku ogrodu to dobrze chociaż nasionami się pobawić a jak zacznie się już wysiew to tylko człowiek będzie chodził i doglądał taki wczesny ogródek
koziorozec Marto powiem Ci , że z początku chciałam tam kosić trawę i w sumie samo wyszło bo nie było czasu na to więc ta trawa tam została i stwierdziliśmy , że tam będzie bardziej naturalnie bez koszenia i ingerencji naszej ze względu właśnie na grzyby
korzo_m Dorotko mam czasami poważne problemy z pamięcią , aż mi nerwy przez to puszczają . Najbardziej się denerwuję jak czegoś nie mogę znaleźć stad moje porządki w domu w tym tygodniu . Bo najpierw naszukałam się zdjęć do dowodu a potem zraszacza no masakra . Tez p namyśle stwierdzam , że to mój pierwszy i ostatni rok z szaleństwem co do nasion kwiatów . Będę szła w byliny jednak od przyszłego roku.
kania Kasiu dokupować już nie będę tak sobie myślę co będzie to będzie . Faktycznie paczuszki są malutkie i pewnie nasion w środku jak na lekarstwo .
JAKUCH Jadziu udręka udręką , ale weź później nie wypiel tego przez przypadek , chyba będę musiała póki co opisy zrobić .Dziękuję
Margo2 Gosiu a byłam u Lucynki byłam , odwiedzę i Ciebie w przyszłym roku nie ma problemu . Lucynka planuje zrobić spotkanie w większym gronie to się spotkamy a i do Twojego ogrodu również zawitam . Zapraszam tez do mnie na wiosnę czy lato , może będzie już więcej kwiatów i kolorów .
Ufff ale mi się zaległości zrobiło , że ho ho
Iwonko czy taki rozmiar zdjęć jest prawidłowy ???? Jeśli nie to proszę o informację na pw to pozamieniam