ANIU wiosna nie ma zamiaru przyjść może zaraz będzie lato, bo do końca miesiąca temperatury są nieciekawe wciąż na minusie

.Biedny wawrzynek może kwiaty zdążą mu pomarznąć zanim się rozwiną

Wawrzynek to wdzięczny krzew zakwita zanim jeszcze pokażą się inne kwiaty i warto go dlatego mieć
TOLINKO na razie widać ,ze nie ma szkód, jednak dopiero wszystko się okaże jak przyjdzie ta prawdziwa ciepła wiosna .Byłam wczoraj w ogródku jednak gleba dalej zamarznięta a krokusy i ranniki skulone czekają na odrobinę słońca.Wiosna gra z nami w ciuciubabkę
BEATKO u mnie tak jak i u Ciebie też szału nie ma a zimowe kurtki jeszcze długo będą potrzebne

Ostatnie mrozy mogły uszkodzić róże i trochę sie o nie boję .Ciemierniki już szlag trafił nawet nie pomogło okrycie, bo ostatnie mrozy je załatwiły a calutka zimę super przeżyły
EWCIA nie miałam żadnej pierzynki zimowej, bo śniegu było jak na lekarstwo ,że nawet nie okrył porządnie roślin .Jednak po tych paru ciepłych dniach róże sie przebudziły, a teraz dopiero może być pogrom chociaż na razie wyglądają dobrze, jednak gleba zmarznięta
MAĆKU po to robimy fotki latem ,żeby umilać sobie przedwiośnie szczególnie takie jak w tym roku
KAROLCIA no tak w twoim gąszczu doniczek trudno dostrzec to co się potrzebuje .Z pewnością sieweczka sie znajdzie
ANDRZEJU dalej zimno a pogoda nie nastraja optymizmem bo temperatury wciąż na minusie .Dzisiaj spoglądałam na norweska pogodę to tam do końca marca zapowiadają minusy -5 -6 nocą to wcale nie będzie wesoło
DAYSY Wiosna tylko na chwilkę zajrzała do nas, a teraz dalej regularna zima .Jeszcze chwilkę z pewnością będziesz cieszyć się wiosną ,ale domową .Dobrze ,że tyko zamówiłam lelije to najmniejszy kłopot.
Dla umilenia czasu w oczekiwaniu na nadejście wiosny trochę ubiegłorocznych wspomnień dla wszystkich