Tesko,do nas jeszcze nie doszedł piękny dzień,jest mgła ,ale powoli na pewno sie rozpogodzi ,dalie wykopałam,bo wyglądały strasznie po 2 nocach z przymrozkiem,ktoś mi powiedział,że było -4 przedwczoraj
Miłego dnia życzę. Ja kończę kawę i lecę mieszać ziemię dla 4 róż, migdałka wkopać, ciemierniki.. trochę porządków zrobić. Słoneczko się przedziera,więc jest szansa, że obei dziś troche popracuję
Witam serdecznie
Halinko u mnie piękny dzień ale coś boli mnie głowa a dziś mam spotkanie psiarzy o 16 w Ełku i grilla no ale może mi przejdzie.
Kochanie migdałek jest piękny wiosną kiedy jest cały w kwiatach a w ogrodzie jeszcze kwiecia jest mało
Nawet kiedy przekwitnie wygląda bardzo ładnie ,pozwolę sobie wkleić u Ciebie i dla Ciebie mojego migdała ,myślę ,że się nie pogniewasz
Izuniu zawsze mi się podobał migdałek,te jego kwiaty ,ech muszę go mieć Isiu cieszę się,że podałaś mi tę informację o ogniku muszę spróbować tak zrobić, nic nie ryzykuję bo i tak mi nie kwitł,a może ten zabieg pomoże Jadziu jak mogłabym się gniewać za tak cudnego migdałka,to zaszczyt go mieć ,może ktoś nie do czyta i będzie myślał,że mój .Mój zanim zamienił się w śliwkę też pięknie kwitł choć był mniejszy i młodziutki.Miłego popołudnia