Moje doniczkowce - Antooosia
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aeschynanthus marmoratus - marmurek znaczy

Aeschynanthus z poskręcanymi listkami (niektórzy twierdzą, że rocco, niektórzy, że rasta)

Aeschynanthus Mona Lisa

Aeschynanthus speciosus

I nowy, aeschynanthus lobbioanus

Niestety nie umiem ich z powodzeniem mnożyć, i podejrzewam, że żadna ze szczepek wysłanych w Polskę się nie przyjęła

Aeschynanthus z poskręcanymi listkami (niektórzy twierdzą, że rocco, niektórzy, że rasta)

Aeschynanthus Mona Lisa

Aeschynanthus speciosus

I nowy, aeschynanthus lobbioanus

Niestety nie umiem ich z powodzeniem mnożyć, i podejrzewam, że żadna ze szczepek wysłanych w Polskę się nie przyjęła

Pozdrawiam - Justyna
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wrrr,baby jesteście wredne!!!!Jak można!?Baśka I Ty przeciwko mnie????
A ja taka dobra i na poczcie byłam,hibki powysyłałam(i nie tylko)...Tylko DORELI adres mi wsysło...i nie mogłam...DORELKA dawaj jeszcze raz...jutro polecę....
Na giełdzie byłam,na hali było kilka kwiatków,ale nic ciekawego(nie było mojego eszka wyśnionego),a poza tym zimno,jak cholera!
No i jeszcze z chmur spadlam na ziemię.
Nowy nabytek nadal pozostał w sferze marzeń,bo na takie wypasione akwa to z tysiaka trzeba dać....
Ale już ciułam do skarpety....
A ja taka dobra i na poczcie byłam,hibki powysyłałam(i nie tylko)...Tylko DORELI adres mi wsysło...i nie mogłam...DORELKA dawaj jeszcze raz...jutro polecę....
Na giełdzie byłam,na hali było kilka kwiatków,ale nic ciekawego(nie było mojego eszka wyśnionego),a poza tym zimno,jak cholera!
No i jeszcze z chmur spadlam na ziemię.
Nowy nabytek nadal pozostał w sferze marzeń,bo na takie wypasione akwa to z tysiaka trzeba dać....

Ale już ciułam do skarpety....

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...