Kolorowy ogród Geni - 2008r
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj Geniu ! Ale dawno do ciebie nie zaglądałem..
, ale piekne zdjecia , dobrze że kazałas zeskanować
, jest co oglądac i dobrze , że masz tyle fotek . Przepieknie u ciebie... , Geniu ty masz miejsce na trawnik...
czy same ścieżki i grządki....
. Pozdrawiam i... napatrzec wprost sie nie moge na piekności....
Artur

Artur
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj BERNADETO szkoda że mieszkamy od siebie tak daleko. Chciałabym abyś mogła zobaczyć mój ogród wiosną lub latem .
Ale ja widziałam na forum wiele ogrodów piękniejszych od mojego zawsze jak tam wchodzę jestem nimi oczarowana
RysiuDziękuję za te zdjęcia z Rogówka dobrze tak powspominać minione czasy. Szkoda tylko że na tej starej mojej działce taki bałagan. Facet zrobił z tej mojej działki śmietnik
Artur już mówiłam kiedyś że robiłam bardzo dużo zdjęć przez ostatnie lata tylko nie wszystkie mogę użyć bo na nich zawsze ktoś jest ale udaje mi się znaleźć czasem takie które mogę pokazać
Grzesiu podobnie jak Ty lubię cieplejsze klimaty ,ale ta zima na roślinach też jest piękna ma coś z bajki
Izo dzięki za odwiedziny
Genia
Ale ja widziałam na forum wiele ogrodów piękniejszych od mojego zawsze jak tam wchodzę jestem nimi oczarowana
RysiuDziękuję za te zdjęcia z Rogówka dobrze tak powspominać minione czasy. Szkoda tylko że na tej starej mojej działce taki bałagan. Facet zrobił z tej mojej działki śmietnik
Artur już mówiłam kiedyś że robiłam bardzo dużo zdjęć przez ostatnie lata tylko nie wszystkie mogę użyć bo na nich zawsze ktoś jest ale udaje mi się znaleźć czasem takie które mogę pokazać
Grzesiu podobnie jak Ty lubię cieplejsze klimaty ,ale ta zima na roślinach też jest piękna ma coś z bajki
Izo dzięki za odwiedziny
Genia
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Re: Kolorowy ogród Geni
A teraz moje wtedy gdy ta działka była moja

- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj Geniu !
Tak się domyślałem , że te fotki co zrobił Ryszard , to Twoja dawna działka... Dawniej było ładniej...
.
A i dziękuje za życzenia w moim wątku , ja również życzę Ci , aby ten nowy 2009 rok był udany i lepszy od starego...
Pozdrawiam i miłego dnia życzę!

Tak się domyślałem , że te fotki co zrobił Ryszard , to Twoja dawna działka... Dawniej było ładniej...

A i dziękuje za życzenia w moim wątku , ja również życzę Ci , aby ten nowy 2009 rok był udany i lepszy od starego...

Pozdrawiam i miłego dnia życzę!
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
Gieniu....masz skromne wymaganiae-genia pisze: Dzięki za życzenia ale nie będę pazerna niech tylko będzie taki jak ten to będę bardzo szczęśliwa .

Jak przyjemnie się ogląda fotki z 05r ...kolorowe, radosne

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku