Zapraszam Jadzia1 /cz.1/
- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jadziolku, bardzo się cieszę, że podoktorowałaś. :P
W sprawie hebe nie umiem pomóc, bo mam zerowe doświadczenie,
a te są tu cenniejsze niz linki do stron.
Słoneczniczek wesolutki, aż ogrzewa chłodną nockę.
Byłam z psami na łące - wszystko spowite gęstą mgłą
- widoki oddalonych latarni, wprost baśniowe!
W sprawie hebe nie umiem pomóc, bo mam zerowe doświadczenie,
a te są tu cenniejsze niz linki do stron.

Słoneczniczek wesolutki, aż ogrzewa chłodną nockę.
Byłam z psami na łące - wszystko spowite gęstą mgłą
- widoki oddalonych latarni, wprost baśniowe!
Jadzieńko kochana .. trzymam kciuki za dobre wyniki.
Na hebe się nie znam .. widziałam w sklepie,trzymałam w ręce ale bałam się i nie kupiłam
Ciekawe zdjęcie pokazałaś;... droga na dziką wygląda a wybrukowana na dwa koła kostką:)
Na hebe się nie znam .. widziałam w sklepie,trzymałam w ręce ale bałam się i nie kupiłam

Ciekawe zdjęcie pokazałaś;... droga na dziką wygląda a wybrukowana na dwa koła kostką:)
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Jadzieńko ja też kocham te brzózki .
Jesienią kiedy mienią się pięknymi kolorami , zimą kiedy szadź osadza się na nich i wyglądają jak z bajki , wiosną kiedy nie śmiało puszczają zielone listki i latem kiedy są bujane przez wiatr i dają schronienie ptakom . Są po prostu piękne
Co do drogi to mamy tak położona około 2 km aż do wioski
Jest to wygodne , ale zimą nie bezpieczne , trzeba bardzo uwarzać bo pod śniegiem jest ślisko .
Liseczko dziękuję za trzymanie kciuków na pewno będzie dobrze .
Haniu u mnie nie jest tak baśniowo
pada deszcz
Zeniu i Danusiu dziękuję kochane za informacje
hebe idzie do piwnicy 
Jesienią kiedy mienią się pięknymi kolorami , zimą kiedy szadź osadza się na nich i wyglądają jak z bajki , wiosną kiedy nie śmiało puszczają zielone listki i latem kiedy są bujane przez wiatr i dają schronienie ptakom . Są po prostu piękne

Co do drogi to mamy tak położona około 2 km aż do wioski

Liseczko dziękuję za trzymanie kciuków na pewno będzie dobrze .

Haniu u mnie nie jest tak baśniowo

Zeniu i Danusiu dziękuję kochane za informacje

- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Kochana Jadziu. Przyszłam powiedzieć dzień dobry i kawki sie napić z Tobą. Oczywiście przede wszystkim bardzo chcę Ci podziękować za troskę. Wiele to dla mnie znaczy. Przy Was łatwiej będzie mi sie chyba przygotować do tego co w końcu nieuchronnie nadejdzie. Buziaki kochana jeszcze raz dziękuję.
A tak poza tym to dzisiaj psina normalnie sie zachowywał-jak szłam do pracy merdał ogonem i sie cieszył. To chyba dobry znak.
Jadziu ja też mam hebe i tak jak Halinka postaram sie za Waszym śladem uchronić jakoś przed zimą będę próbować. Buziaki na cały dzień pa :P
A tak poza tym to dzisiaj psina normalnie sie zachowywał-jak szłam do pracy merdał ogonem i sie cieszył. To chyba dobry znak.
Jadziu ja też mam hebe i tak jak Halinka postaram sie za Waszym śladem uchronić jakoś przed zimą będę próbować. Buziaki na cały dzień pa :P
Witam serdecznie
Za oknem szaro i ponuro ale i tak jest pięknie zaraz idę na spacerek z psami
Oczywiście zdjęcia z Krymu wkleję , ale ostrzegam mam jeszcze Turcję i co Ty na to Maakitko
Tessko nie potrzebnie się czerwienisz to już jest wielki sukces ,że zaczęłaś ćwiczyć tylko nie przestawaj
i zobaczysz po kilku miesiącach jak nie poćwiczysz to będziesz się źle czuła
Giguś dziękuję za informacje o piesku , kochanie a jak on się nazywa
Zostawiam kawę i zmykam z pieskami

Życzę miłego dnia
. "Jeśli potrafisz śmiać się z samego siebie, będziesz miał zabawę do końca życia. "

Za oknem szaro i ponuro ale i tak jest pięknie zaraz idę na spacerek z psami

Oczywiście zdjęcia z Krymu wkleję , ale ostrzegam mam jeszcze Turcję i co Ty na to Maakitko

Tessko nie potrzebnie się czerwienisz to już jest wielki sukces ,że zaczęłaś ćwiczyć tylko nie przestawaj
i zobaczysz po kilku miesiącach jak nie poćwiczysz to będziesz się źle czuła

Giguś dziękuję za informacje o piesku , kochanie a jak on się nazywa

Zostawiam kawę i zmykam z pieskami

Życzę miłego dnia
. "Jeśli potrafisz śmiać się z samego siebie, będziesz miał zabawę do końca życia. "
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Witaj moja imienniczko.Mnie na chrzcie też tak dali . Dzięki za miłe słowa i chęć ofiarowania nasionek. Może jak dostanę z dobrego domu to wzejdą , bo te kupowane nie bardzo chcą.
U mnie im widocznie nie pasuje. Ogród masz piękny , tyle przestrzeni, jeziorko, ślicznie. Ja niestety tak jak niektórzy mam maleńki.Serce boli że jest tyle pięknych roślin, ale nie można mieć wszystkiego.
U mnie im widocznie nie pasuje. Ogród masz piękny , tyle przestrzeni, jeziorko, ślicznie. Ja niestety tak jak niektórzy mam maleńki.Serce boli że jest tyle pięknych roślin, ale nie można mieć wszystkiego.
- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Witaj Jadziu
Mam nadzieję,że mnie rozumiesz i rozgrzeszasz za to,że nie mogę być codziennie z Wami na forum ale myślę i tęsknię i jak tylko złapię minutkę wolnego to już jestem chociaż nie zawsze piszę.
Za Twoje nogi trzymam kciuki i życzę aby wszystko się powiodło.
Hebe miałam przez cztery lata,okrywałam je tylko gałązkami igliwia ale zeszłej zimy w lutym,pamiętasz,zrobiła się wiosna,stopniał śnieg,tulipany zaczęły wychodzić i spadł duży deszcz a w nocy mróz i hebe też tego nie przetrzymały umarzły mi wszystkie
Milutkiego dnia
Mam nadzieję,że mnie rozumiesz i rozgrzeszasz za to,że nie mogę być codziennie z Wami na forum ale myślę i tęsknię i jak tylko złapię minutkę wolnego to już jestem chociaż nie zawsze piszę.
Za Twoje nogi trzymam kciuki i życzę aby wszystko się powiodło.
Hebe miałam przez cztery lata,okrywałam je tylko gałązkami igliwia ale zeszłej zimy w lutym,pamiętasz,zrobiła się wiosna,stopniał śnieg,tulipany zaczęły wychodzić i spadł duży deszcz a w nocy mróz i hebe też tego nie przetrzymały umarzły mi wszystkie
Milutkiego dnia
Wiecie co się dzieje w deszczowy dzień w domu jak przebiegnie po nim 5 piesków i 5 kotków
mop , mop i jeszcze raz mop . Dobrze ,że mam wszędzie terakotę bo inaczej to
Dziewczyny i chłopcy (choć tych nie było)
fajnie ,że zaglądacie
Haniu1 dobrze ,że napisałaś mi o hebe teraz wiem ,że z nastaniem wiosny należy jeszcze uważać aby nie zmarzła .
Iga dziękuję za odwiedziny ;:49
Danusiu i Liseczko choć tak możemy się kawy napić , wirtualnie ale przyjemnie

mop , mop i jeszcze raz mop . Dobrze ,że mam wszędzie terakotę bo inaczej to

Dziewczyny i chłopcy (choć tych nie było)

Haniu1 dobrze ,że napisałaś mi o hebe teraz wiem ,że z nastaniem wiosny należy jeszcze uważać aby nie zmarzła .
Iga dziękuję za odwiedziny ;:49
Danusiu i Liseczko choć tak możemy się kawy napić , wirtualnie ale przyjemnie