BIAŁA lista - art przemysłowe i medyczne [2]
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Maść ochronna z witaminą A - rewelacyjna na dłonie!!! i nie tylko bo doskonale sprawdza się jako ochrona buzi podczas zimowych wspinaczek górskich ;-) Kiedyś próbowałam kilka drogich kremów i nie było przy nich tak wspaniłych rezultatów jak przy tej taniej maści dostępnej w każdej aptece czy sklepie ziołowym za około 2 zł ;-)
Balsam sportowy Ben-Gay (czerwony) - doskonały przy dużym wysiłku fizycznym (np. chodzenie po górach ;-) )
Świece ziołowe HOPI - CUDO!!!! Jak tylko łapie "M" lub mnie katar to robimy świecowanie uszu i po katarze nie ma śladu już na następny dzień ;-) Doskonałe na bóle głowy, chore zatoki, szumienie w uszach itd itp... Łatwość wykonania zabiegu i czysta przyjemność. W tej chwili już można te świece dostać w każdym sklepie ziołowym i kilku dobrych aptekach.
Balsam sportowy Ben-Gay (czerwony) - doskonały przy dużym wysiłku fizycznym (np. chodzenie po górach ;-) )
Świece ziołowe HOPI - CUDO!!!! Jak tylko łapie "M" lub mnie katar to robimy świecowanie uszu i po katarze nie ma śladu już na następny dzień ;-) Doskonałe na bóle głowy, chore zatoki, szumienie w uszach itd itp... Łatwość wykonania zabiegu i czysta przyjemność. W tej chwili już można te świece dostać w każdym sklepie ziołowym i kilku dobrych aptekach.
Re: BIAŁA lista - art przemysłowe i medycznei [2]
Musi być szampon?? Jeśli nie to jest coś takiego co rośnie w każdym ogrodzie - SKRZYP ;-)Erazm pisze:A jaki szampon by włosy nie wypadały z czubka...Administrator pisze:...Szampon do włosów Nanoguard....
Mój długowłosy "M" kilka lat temu zaczynał łysieć a dzięki regularnemu piciu naparu przestał i dalej ma piekne, długie włosy ;-)
Jeśli picie naparów ziołowych ze skrzypu komuś nie odpowiada (np. mnie) to mozna do zup dodawać susz na początku gotowania. Krzemionka zawarta w skrzypie potrzebuje długiego czasu gotowania by się wydobyć - więc taki sposób oszczędza nam czas a dodatkowo w zupach smak i zapach skrzypu jest rozmyty przez inne dodatki ;-) POLECAM!!!
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Zdrovit Herba Gripovita (10 saszetek) 
Sama natura, na stany "aspirynowe", a zdecydowanie mniej inwazyjna dla wątroby, bo ziołowo-owocowa. Dla mnie bardzo skuteczna, więc POLECAM z czystym sumieniem.
Zawiera 100 % dziennej dawki witaminy C i cynku w saszetce, wyciąg z owoców czarnego bzu, hibiskusa, dużą zawartość naturalnych koncentratów soków z czarnej porzeczki i maliny w proszku. Pije się na gorąco, smakuje jak owocowa herbatka, rozgrzewa, ale nie powoduje zlewnych potów, po prostu działa

Sama natura, na stany "aspirynowe", a zdecydowanie mniej inwazyjna dla wątroby, bo ziołowo-owocowa. Dla mnie bardzo skuteczna, więc POLECAM z czystym sumieniem.
Zawiera 100 % dziennej dawki witaminy C i cynku w saszetce, wyciąg z owoców czarnego bzu, hibiskusa, dużą zawartość naturalnych koncentratów soków z czarnej porzeczki i maliny w proszku. Pije się na gorąco, smakuje jak owocowa herbatka, rozgrzewa, ale nie powoduje zlewnych potów, po prostu działa

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- cappuccino
- Przyjaciel Forum
- Od: 25 cze 2007, o 19:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- aniawoj
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 paź 2005, o 19:21
- Kontakt:
Maść Bepanthen- doskonale przyspiesza gojenie wszelkich zadrapań i ranek. Doskonała na otarte kolana dzieci. 
Popieram / admin.

Popieram / admin.
http://kalina-rosliny.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Maść majerankowa, pudełeczko albo tubeczka w aptece kosztuje max 2,- zł. a maść świetnie łagodzi i goi otarte skrzydełka nosa, co przy jesiennym katarze jest strasznie upierdliwe (
). A do tego jest ledwie ledwie zielona i lekko pachnie majerankiem, co jest dość zabawne 

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Elektrostymulator. Idealny na obolałe mięśnie i inne dolegliwości bólowe. Posiadam model CEFAR MYOxt
Jest to miniaturowe, sterowane mikroprocesorowo, wielofunkcyjne urządzenie (może mieć również zastosowanie treningowe). Posiada cztery kanały terapeutyczne w konfiguracji „2+2” parami niezależne. 82 programy sport, fitness, wellness. Funkcje rozgrzewki, treningu, treningu siłowego, wytrzymałościowego, masażu energetyzującego i odprężającego, kształtowania sylwetki, łagodzenia bólu. Prosta i intuicyjna obsługa. Obrazkowy wyświetlacz.
Używam go od 2 lat. Jest super i wart kwoty, którą na niego wydałam
Jest to miniaturowe, sterowane mikroprocesorowo, wielofunkcyjne urządzenie (może mieć również zastosowanie treningowe). Posiada cztery kanały terapeutyczne w konfiguracji „2+2” parami niezależne. 82 programy sport, fitness, wellness. Funkcje rozgrzewki, treningu, treningu siłowego, wytrzymałościowego, masażu energetyzującego i odprężającego, kształtowania sylwetki, łagodzenia bólu. Prosta i intuicyjna obsługa. Obrazkowy wyświetlacz.
Używam go od 2 lat. Jest super i wart kwoty, którą na niego wydałam

Monika
Potwierdzam - chusty "kółkowe" do noszenia dzieci są idealne! CUDOWNY wynalazek
My od początku używamy i BARDZO sobie chwalimy! Nasza chusta jest z www.chusta.pl
Produkty Bambino dla dzieci O.K. stosujemy je równocześnie z produktami Oilatum.
Polecam Oilatum do pielęgnacji nie tylko niemowlęcej skóry. Aspirator "Sopelek" mamy, używamy i również jesteśmy bardzo zadowoleni. Gruszka w naszym wypadku nie sprawdzała się prawidłowo, aspiratory są skuteczniejsze i delikatniejsze jednocześnie. Do codziennej pielęgnacji niemowlęcego noska używamy fizjologicznego roztworu wody morskiej Marimer - super sprawa, nie tylko dla niemowląt ale i osób cierpiących na alergię na np. pyłki kwiatowe
A z innej beczki tzn nie produktów dla maluszków ;-)
Płyn do mycia naczyń PUR z balsamem aloesowym (ten biały)
Moja osobista "zmywarka" (czytaj mąż ;-)) zazwyczaj ma alergię na wszelkiego rodzaju detergenty a po tym płynie dłonie są bez zastrzeżeń, no i dodatkowo jest skuteczny i bardzo wydajny

My od początku używamy i BARDZO sobie chwalimy! Nasza chusta jest z www.chusta.pl
Produkty Bambino dla dzieci O.K. stosujemy je równocześnie z produktami Oilatum.
Polecam Oilatum do pielęgnacji nie tylko niemowlęcej skóry. Aspirator "Sopelek" mamy, używamy i również jesteśmy bardzo zadowoleni. Gruszka w naszym wypadku nie sprawdzała się prawidłowo, aspiratory są skuteczniejsze i delikatniejsze jednocześnie. Do codziennej pielęgnacji niemowlęcego noska używamy fizjologicznego roztworu wody morskiej Marimer - super sprawa, nie tylko dla niemowląt ale i osób cierpiących na alergię na np. pyłki kwiatowe

A z innej beczki tzn nie produktów dla maluszków ;-)
Płyn do mycia naczyń PUR z balsamem aloesowym (ten biały)
Moja osobista "zmywarka" (czytaj mąż ;-)) zazwyczaj ma alergię na wszelkiego rodzaju detergenty a po tym płynie dłonie są bez zastrzeżeń, no i dodatkowo jest skuteczny i bardzo wydajny

Potwierdzam, potwierdzam, w całej rozciągłości potwierdzam. Zapach nieziemski, ja dotego jeszcze uzywam krem pod prysznic (w tej dużej butli), choc ostatnio coraz rzadziej go widuję w sklepach.basga pisze:Krem Ziaja MASłO KAKAOWE.....polecam na noc bo jest tłusty-super się wchłania,delikatnie poprawia koloryt skóry,stosuję go od kilku tygodni i nie zamierzam przestać,no i jak pachnie...a cena..niecałe 4 zł.
No i polecam hydrożelowe płatki kolagenowe pod oczy (Dax cosmetics), znośna cena za relaks a`la spa:) i działają.
Polecam także do niesfornych albo nijakich czuprynek suszarkę obrotową Rowenta, naprawdę ułatwia życie.