Warzywa mało znane w kuchni
-
- 500p
- Posty: 516
- Od: 30 sty 2007, o 13:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Lokalizacja: Miłoszyce
- Kontakt:
Re: Warzywa mało znane w kuchni
Ja najczęściej używam z pestek winogron. Tego lidlowego. Czasem bywa na promocjach. Poza tym, używam słonecznikowego i rzepakowego lidlowego z pierwszego tłoczenia.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Posty: 10810
- Od: 22 lut 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Lokalizacja: województwo mazowieckie
Re: Warzywa mało znane w kuchni
Wczoraj kupiłam do śledzia olej rzepakowy tłoczony na zimno , chociaż miałam
wątpliwości , ale pewnie idealnego wyboru nie ma . Ja takiego nie znam .
Moim tegorocznym odkryciem są winogrona jako owoce w syropie . To nawet nie syrop
tylko lekko posłodzona woda , dodałam też witaminę c . To jest pyszne , moim zdaniem taki
przetwór można wykorzystać na różne sposoby . Żałuię , że zrobiłam tak mało .
wątpliwości , ale pewnie idealnego wyboru nie ma . Ja takiego nie znam .
Moim tegorocznym odkryciem są winogrona jako owoce w syropie . To nawet nie syrop
tylko lekko posłodzona woda , dodałam też witaminę c . To jest pyszne , moim zdaniem taki
przetwór można wykorzystać na różne sposoby . Żałuię , że zrobiłam tak mało .

- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Posty: 4144
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Wodzisław Śląski