Moje okna... - Ziel-ona

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Awatar użytkownika
Ziel-ona
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 gru 2007, o 21:19
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Też mi się ta zroślicha spodobała dlatego wyżebrałam szczepkę :wink: Mam nadzieje, że sie przyjmie! Tez się zastanawiałam czy ten kaktus to nie aporocactus, ale pewności nie mam.
iwona p
50p
50p
Od: 9 sie 2008, o 20:32

Post »

Ja co przyniosę do domu to najczęściej pada. Ale jak zobaczę cokolwiek w sklepie to nie mogę się oprzeć. Często jak idę na zakupy to powtarzam sobie już nie kupię żadnego kwiatka, nie dzisiaj, nie dzisiaj..Jak myślisz czy to już oznaki choroby?
dorcia
1000p
1000p
Od: 19 lut 2008, o 19:20

Post »

Moniko, jeżeli zakwitnie Ci obficie amarantowymi żyjącymi około 4 dni kwiatami to on (miałam kiedyś takiego, ale u mnie nie kwitł - pamiętam tylko, że miał długie pędy i stał na kwietniku, skąd mógł się zwieszać do woli :lol: ).
Awatar użytkownika
Ziel-ona
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko to już choroba i to najprawdopodobniej do końca życia :D Nie martw się, że coś Ci pada, ja kwiaty hoduje od ładnych parunastu lat i zdarza mi się co nieco uśmiercić, ale uczymy się cały czas :D A z zakupami to niestety mam podobnie, parapetów mam sporo, długie są, ale miejsca mało :( :wink:
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Przybiegłam na fikusika :shock: ale widzę, że reszta nie mniej piękna. Chora jestem na eszka :D
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
Ziel-ona
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorciu jak ten kaktus mi zakwitnie to będzie cud :!: Kaktusy hoduje nie od wczoraj, ale tylko jeden się zlitowała i mi zakwitł :D Może ten będzie łaskawszy :D
Anolka też na niego chorowałam i któraś z miłych forumek mnie uleczyła :D Wstyd, ale nie pamiętam która :oops: Marzy mi się by mi tak _aeschynantus_ zwisał gęsto z donicy prawie do ziemi..... :wink:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
iwona p
50p
50p

Post »

Ziel-ona pisze:Iwonko to już choroba i to najprawdopodobniej do końca życia :D Nie martw się, że coś Ci pada, ja kwiaty hoduje od ładnych parunastu lat i zdarza mi się co nieco uśmiercić, ale uczymy się cały czas :D A z zakupami to niestety mam podobnie, parapetów mam sporo, długie są, ale miejsca mało :( :wink:
Tak, ale wszyscy w domu krzyczą, że to nie dżungla i że sama nie jestem, jedynie kot mnie rozumie on też kocha roślinki chociaż najbardziej to chyba podgryzać
Awatar użytkownika
Ziel-ona
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

U mnie też marudzili, ale już im się znudziło i mam spokój :D M. tylko czasem ciężko wzdycha przy kasie w Castoramie :wink: Ja już mam tak, że zamiast chodzić jak każda normalna kobieta po sklepach z ciuchami, kosmetykami, butami.... to latam po ogrodniczych :D
iwona p
50p
50p

Post »

Ziel-ona pisze:U mnie też marudzili, ale już im się znudziło i mam spokój :D M. tylko czasem ciężko wzdycha przy kasie w Castoramie :wink: Ja już mam tak, że zamiast chodzić jak każda normalna kobieta po sklepach z ciuchami, kosmetykami, butami.... to latam po ogrodniczych :D
Tak, jak pod koniec miesiąca policzę wydatki na kwiatki, ziemię itp,to trochę mi szkoda bo mogłam sobie kupić coś fajnego, ale potem dochodzę do wniosku, że to kwiatki są fajne, brak mi silnej woli. Ale widzę, ze nie jestem osamotniona
Awatar użytkownika
dorela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2007, o 15:26

Post »

Też wolę po ogrodniczych,niż po butikach :D :wink:
pozdr Dorota
Moje storczyki
Awatar użytkownika
Ziel-ona
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To ciesze się, że nie tylko ja tak mam :D Dzisiaj sobie kupiłam dwa derenie do ogrodu, a mogłam mieć fajna torebkę na przykład:wink:
iwona p
50p
50p

Post »

dorela pisze:Też wolę po ogrodniczych,niż po butikach :D :wink:
Ale czy to jest normalne? U mnie w domu twierdzą ,że nie. A jak jeszcze dorwałam się do forum, to twierdzą, że to juz jest niebezpieczne
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ten kaktus to nie jest to samo co i ja od kogoś z forum dostalam?
Obrazek
Awatar użytkownika
Ziel-ona
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko to jest najnormalniejsze na świecie :D
Basiu ja go zwinęłam u kogoś ukradkiem :oops: więc sama rozumiesz... To Twoje zdjęcie nie chce mi się powiększyć. Nie masz jakiegoś zbliżenia?
Awatar użytkownika
dorela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2007, o 15:26

Post »

Mój M ostatnio stwierdzil,że w domu bez kwiatów jest łyso i mu się nie podoba latem, jak kwiatki są na wakacjach :D
pozdr Dorota
Moje storczyki
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”