Kolorowy ogród Geni - 2008r
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
----------------------------------------- Geniu ! -----------------------------------------
--------------------------------- Wraz z opłatkiem wigilijnym , ---------------------------------
--------------------------------- W dzień Bożego Narodzenia ---------------------------------
--------------------------------- ślę Tobie te życzenia: ---------------------------------
--------------------------------- Szczęścia, zdrowia i radości, ---------------------------------
--------------------------------- pieniędzy i pomyślności, ---------------------------------
--------------------------------- Żebyś zawsze uśmiech miała, ---------------------------------
--------------------------------- smutki z życia wyrzucała. ---------------------------------
--------------------------------- Z innych miejsc w niebo patrzymy, ---------------------------------
--------------------------------- lecz to samo też widzimy. ---------------------------------
--------------------------------- Ile gwiazdek jest na niebie, ---------------------------------
--------------------------------- taką moc życzeń ślę dla Ciebie!!! ---------------------------------

Wesołych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia !
--------------------------------- Wraz z opłatkiem wigilijnym , ---------------------------------
--------------------------------- W dzień Bożego Narodzenia ---------------------------------
--------------------------------- ślę Tobie te życzenia: ---------------------------------
--------------------------------- Szczęścia, zdrowia i radości, ---------------------------------
--------------------------------- pieniędzy i pomyślności, ---------------------------------
--------------------------------- Żebyś zawsze uśmiech miała, ---------------------------------
--------------------------------- smutki z życia wyrzucała. ---------------------------------
--------------------------------- Z innych miejsc w niebo patrzymy, ---------------------------------
--------------------------------- lecz to samo też widzimy. ---------------------------------
--------------------------------- Ile gwiazdek jest na niebie, ---------------------------------
--------------------------------- taką moc życzeń ślę dla Ciebie!!! ---------------------------------

Wesołych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia !
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Geniu, doradź mi, czy jak kupowałaś hiacynty czy tawułki, to zwracałaś uwagę na ich nazwy 
Ja zawsze przy zakupie kieruję się ich fotografią na etykiecie i wrzucam do koszyka z każdego koloru. Tak kupowałam kiedyś liliowce, a potem, jak zakwitły, to okazało się, że kolory się powtarzały. Przyrzekłam sobie, że przy następnym zakupie będę zwracała uwagę na nazwy, jednak ciągle o tym zapominam :-/

Ja zawsze przy zakupie kieruję się ich fotografią na etykiecie i wrzucam do koszyka z każdego koloru. Tak kupowałam kiedyś liliowce, a potem, jak zakwitły, to okazało się, że kolory się powtarzały. Przyrzekłam sobie, że przy następnym zakupie będę zwracała uwagę na nazwy, jednak ciągle o tym zapominam :-/
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Asiu, będę musiałam robić tak jak mówisz.
W przyszłym roku biorę się za uporządkowanie tego mojego roślinnego bałaganu
Przy sadzeniu cebulek, to popełniam taki błąd, że wkopuję cebulki, a potem o nich zapominam i za parę dni w to samo miejsce wkładam inne nowo zakupione cebulki.
W tych roślinkach cebulowych mam straszny bałagan
W przyszłym roku muszę koniecznie je poopisywać.
W przyszłym roku biorę się za uporządkowanie tego mojego roślinnego bałaganu

Przy sadzeniu cebulek, to popełniam taki błąd, że wkopuję cebulki, a potem o nich zapominam i za parę dni w to samo miejsce wkładam inne nowo zakupione cebulki.
W tych roślinkach cebulowych mam straszny bałagan

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witajcie Halinko i Asiu w sklepach ogrodniczych kieruję się szczególnie kolorami Kupowałam też nazwami szczególnie Irysy one rzadko są takie jak piszą Moja kolekcja kupowana była z kwiatami na targowisku i dlatego tyle mam tak dużo kolorów a. ze sklepów ogrodniczych często wyrzucam do kompostownika.Tawułki też kupowałam i kwitnące i takie w kartonikach. Hiacynty w sklepach ogrodniczych ale zawsze zgadzają się kolory
Genia
Genia
- krzysiek86
- Kontakt:
Oj tak zgadza się dzisiaj idę po choinkę. Zaraz po nią wychodzę. Ja w zeszłym roku miałem sztucznąe-genia pisze:
Halinko,Asiu,Jolu,Irenko,Haniu dziękuję za odwiedziny na mojej działce i za życzenia świąteczne
Krzysiu Ty jutro pewnie kupujesz choinkę prawdziwą ja mam sztuczną więc ubrałam ją już wczoraj
Genia
a w tym postanowiliśmy że pora na żywą

- krzysiek86
- Kontakt: