Zapraszam Jadzia1 /cz.1/
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadwiniu - wybacz mi mój refleks szachisty i przyjmij jeszcze serdeczne gratulacje!

Cieszę się, że wnuczka jest zdrowa i śliczna, i że wszystko dobrze się skończyło.
Uściskaj swoją córę i Lenkę!
Zdjęcia z Krymu pooglądałam - miałaś piękne wakacje, a i my dzięki temu mogliśmy
"poznać" i zobaczyć trochę wspaniałych.
Nie zobaczyłam jednak nigdzie delfinów? : To chyba nie byłaś w delfinarium ...
Ojej! z nogą mnie zmartwiłaś! Jakiś pogrom z tymi wiązadłami ...
Miejmy nadzieję, że specjalista w Olsztynie będzie równie dobry jak ten w Krakowie,
czy Zakopanem. Trzymam kciuki!

Cieszę się, że wnuczka jest zdrowa i śliczna, i że wszystko dobrze się skończyło.
Uściskaj swoją córę i Lenkę!

Zdjęcia z Krymu pooglądałam - miałaś piękne wakacje, a i my dzięki temu mogliśmy
"poznać" i zobaczyć trochę wspaniałych.
Nie zobaczyłam jednak nigdzie delfinów? : To chyba nie byłaś w delfinarium ...
Ojej! z nogą mnie zmartwiłaś! Jakiś pogrom z tymi wiązadłami ...

Miejmy nadzieję, że specjalista w Olsztynie będzie równie dobry jak ten w Krakowie,
czy Zakopanem. Trzymam kciuki!
Pozdrawiam serdecznie
Kochanie, nie zauważyłam tego wpisu rano i dlatego pisałam takie tęskne słowa...Jadzia1 pisze:Witajcie moi kochani![]()
oczywiście nadal jestem u wnusiona jest cudowna .
Nie wiem jak ja wyjadę w sobotę od nich ,ale mam nadziejeję ,że znowu będą potrzebowali mojej pomocy i zadzwonią po mnie .![]()
Lenka jest bardzo spokojna ,ciągle śpi ,je i tak w kółko z czego bardzo cieszą się rodzice .
Dziś została zameldowana w wielkim miecie Olsztynie dostała na imię Lena ,i po prabaci Stefania .Prabacia Lenki a moja mama jest bardzo szczęśliwa.
Kochani dziękuję ,że miomo ,że nie ma mnie na forum zaglądacie i piszecie .
Dziękuję też ,że martwicie się o moje zdrowie![]()
Dowiedziałam się ,że w Olsztynie jest super ortopeda ktry robi operacie rekonstrukcji więzadeł , jutro mam zadzwonić i umówić się na wizytę .
Kiedy tylko mogę to zaglądam na forum ,czasami nic nie piszę bo nie mam czasu ale choć przeczytam![]()
![]()
Pozdrawiam Was wszytskich bardzo serdeczniei dziękuję za odwiedziny i wasze słowa jesteście kochani .

teraz już będziesz taka rozdarta między domem a Lenką...
cieszę, że noga da się naprawić...
umów się i zrób to w miarę szybko, żebyś przez zimę mogła przejść rekonwalescencję i na wiosnę znów być w formie...
Twoja rodzina i Twoje zwierzaczki potrzebują sprawnej Jadwiżki...
całuję Słoneczko...
pozdrowionka dla Was wszystkich...
ewa
p.s. kwiatuszki od Ciebie mają się dobrze...

- Hanka 1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Jadziu
Wnuków kochamy inaczej niż własne dzieci.Ja mam samych wnuków chociaż może jeszcze doczekam się wnuczki.Małe jest fajne ale jak podrośnie jak zacznie mówić "baba"a później dreptać a później już ganiać i już będzie wiedziała na jakie smakołyki do babci przyjechać i itd i itd a Ty widzisz jak rośnie i rozpieszczasz rozpieszczasz aż rodzice mrużą oczy ale co tam niech mrużą.Moi wnukowie z racji,że chłopaki,jak coś przeskrobią to moje dzieci się śmieją,że zaraz gorący telefon do babci i zamiast one dostać reprymendę dostają rodzice
Takie to życie -babci życie
Wnuków kochamy inaczej niż własne dzieci.Ja mam samych wnuków chociaż może jeszcze doczekam się wnuczki.Małe jest fajne ale jak podrośnie jak zacznie mówić "baba"a później dreptać a później już ganiać i już będzie wiedziała na jakie smakołyki do babci przyjechać i itd i itd a Ty widzisz jak rośnie i rozpieszczasz rozpieszczasz aż rodzice mrużą oczy ale co tam niech mrużą.Moi wnukowie z racji,że chłopaki,jak coś przeskrobią to moje dzieci się śmieją,że zaraz gorący telefon do babci i zamiast one dostać reprymendę dostają rodzice
Takie to życie -babci życie
Serdeczne gratulacje dla Ciebie Jadziu, bo zostałaś babcią, i dla całej rodzinki. Gorące uściski dla maleństwa, niech zdrowo rośnie i się rozwija. Długo nas tu nie było i wiele straciłyśmy, ale tak czasem jest że nie na wszystko mamy czas. Jeszcze raz gorące pozdrowienia. Asia z Szefową.
Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
Witam serdecznie miłych gości
*Asiu*dziękuję za gratulacje , pozdrawiam sedecznie Ciebie i szefową ,oraz całą rodzinkę
*Jadzieńko * mam nadzieję ,że nie długo też bedziesz babcią
dziękuję kochanie
*Haniu* napisałaś bardzo mądre słowa,.Dziękuję za odwiedziny
*Ewuniu* tak właśnie chcę zrobić aby teraz naprawić nogę , wiosną szaleć w ogrodzie
dziękuję za odwiedziny
*Giguś * cieszę się ,że już jesteś
dziękiuję za odwiedziny
*Julciu* Leneczkę oczywiście wycałuję od cioteczek kloteczek
Kochani jestem umówiona na wizytę u pana doktora na 18 listopada , oczywiście prywatnie , bo inaczej to dopiero koniec lutego .
U Leneczki wszystko ok ,śpi i je i tak na zmianę
jest bardzo spokojnym dzieckiem .
Pozdrawiam serdecznie wszystkich i całuję

*Asiu*dziękuję za gratulacje , pozdrawiam sedecznie Ciebie i szefową ,oraz całą rodzinkę

*Jadzieńko * mam nadzieję ,że nie długo też bedziesz babcią

*Haniu* napisałaś bardzo mądre słowa,.Dziękuję za odwiedziny

*Ewuniu* tak właśnie chcę zrobić aby teraz naprawić nogę , wiosną szaleć w ogrodzie

dziękuję za odwiedziny

*Giguś * cieszę się ,że już jesteś

*Julciu* Leneczkę oczywiście wycałuję od cioteczek kloteczek

Kochani jestem umówiona na wizytę u pana doktora na 18 listopada , oczywiście prywatnie , bo inaczej to dopiero koniec lutego .
U Leneczki wszystko ok ,śpi i je i tak na zmianę

Pozdrawiam serdecznie wszystkich i całuję