Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj kochana Joluniu, nareszcie jestem z wami tylko nie nadążąm z czytaniem postów,myślę że już dzieciaczki są zdrowe i wszystko jest oky powojniki są cudowne zaczynam polowanie na tego żółtego,a jutro wpadne znowu bo tak od razu nie dam rady przejżeć wszystkich postów no to do jutra dobranoc Jolu 

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj siostro Ciebie zasypało ? bo jakoś nie widzę Cię na wątku .Ja przygotowuję się do sadzenia moich kann jeszcze nie wiem jak się przechowały ale dziś mi przyniesie mąż z piwnicy to będzie wszystko wiadomo.Miałam to zrobić na początku marca ale wszyscy coś sieją to i ja chociaż wsadzę kanny no i zasiałam datury i wsadziłam frezje
Genia
Genia

- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam moi drodzy napiszę tylko do wiadomości i proszę Was bardzo na tym wątku nie komentować już o moich dolegliwościach. Nie chcę aby potem coś, komuś zarzucono
Byłam u lekarza przepisał mi dwa leki Gastrocaps i Gasprid mam nadzieję że pomogą
Grzesinku to czekamy na relacje Giguni
Asiu ja też myślałam że Grzesiu się obraził
Madziu och te kobiety
Monisiu dziękuję samopoczucie jak na razie jako tako, zima na całego i mróz potworny w nocy -12 stopnia. Dziękuję za zdjęcia zaraz pójdę zobaczyć
Gieniu to ja jutro też posadzę kanny ciekawe jak moje przetrwały
życzę Ci siostrzyczko aby nasionka pięknie wykiełkowały
Elu u mnie zimno jak diabli aby do wiosny, koteczek jak na razie grzeczny ale to tylko do czasu
Grzesiu cieszę się że jesteś i się nie obraziłeś a miejsca u Ciebie pod dostatkiem dasz sobie radę

Byłam u lekarza przepisał mi dwa leki Gastrocaps i Gasprid mam nadzieję że pomogą

Grzesinku to czekamy na relacje Giguni

Asiu ja też myślałam że Grzesiu się obraził

Madziu och te kobiety

Monisiu dziękuję samopoczucie jak na razie jako tako, zima na całego i mróz potworny w nocy -12 stopnia. Dziękuję za zdjęcia zaraz pójdę zobaczyć

Gieniu to ja jutro też posadzę kanny ciekawe jak moje przetrwały

Elu u mnie zimno jak diabli aby do wiosny, koteczek jak na razie grzeczny ale to tylko do czasu

Grzesiu cieszę się że jesteś i się nie obraziłeś a miejsca u Ciebie pod dostatkiem dasz sobie radę