Mati Dzięki bardzo .
Zuziu Czy ja wiem .

Ziemia ogólnie tak czy siak przecież oddycha .

Większe otwory są nieuniknione przy sadzeniu nowych roślin w agro .

Nie uważam , by jakiś negatywny wpływ to miało .

Co do nawozu to miesza się go z korą i związki wnikają razem z wodą w głąb .
Mateuszu Tak jest zrobiona , że przepuszcza wodę .
Beatko Haha .

Byliny jakieś będą oczywiście .

Ja mówiąc kwiaty , mam na myśli tylko cebulowe .

Dziękuję Ci bardzo .

Kochana jesteś .Coś znacznie fajniejszego planuję na przyszły sezon , mianowicie oczko i nie tylko .

Na razie to tajemnica mała , zobaczymy co z tego wyniknie .
Anitko Dziękuję , podziękuj również mamie i pozdrów ją ode mnie .

Jak winko wyjdzie to dostaniesz prezencik oczywiście od wujka Pawła .Docelowo będzie kilka winek z różnych "rzeczy" .
Konradzie Pędzę powoli .

Dziękuję .
Agusiu Oj tak .Szczerze mówiąc to myślałem , że zrobię to szybko , ale się przeliczyłem . Jest szansa , że w tym tygodniu skończę tą rabatę .
Dziękuję jeszcze wszystkim kolejny raz, że jesteście tu , kibicujecie mi i wgl .Wy wiecie dobrze co i jak robić - dlatego wasze słowa mają dużo większe znaczenie, niż słowa innych .

Mogę Wam powiedzieć , że na pewno nikt (z ludzi typu : po co to robisz ? przecież i tak było dobrze , niepotrzebnie pracujesz) mnie nie zatrzyma w moich działaniach .
Jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu skończę tą rabatę .Pozostanie tylko kupić roślinki i korę .

Wczoraj padało i nic nie mogłem robić ... Jutro koszę trawę cały dzień .

A teraz dla Was jakieś tam dzisiejsze fotki .
Mój kochany Klonik . Ma tyle co ja , czyli 190 cm .Myślę , że w tym roku jego przyrost roczny może nawet osiągnąć 80-100 cm .Na dzień dzisiejszy jego przyrost ma jakieś 50 cm .Ma kilka latek .Jak go sadziłem to miał 10 cm .
Sosenki sadzone jesienią wszystkie się przyjęły .