Martusiu witaj i dziękuję za miłe słowa
U Ciebie też już na pewno jest kolorowo i wiosennie w ogrodzie, mam nadzieję, ze pomalutku uda mi sie nadrobić forumowe zaległości i wszędzie zajrzeć .
Jadziu bardzo dziękuję kochana
Jagódko strasznie to przykre, gdy nasz czworonożny przyjaciel choruje i odchodzi.... strasznie pusto później w domu
Dziękuję za miłe słowa o dekoracjach, również przesyłam uściski
Jagi bardzo dziękuję za cieplutkie słowa o dekoracjach

Ja też ostatnio lubuję się w fioletach i fuksjach... aż nie mogę w to uwierzyć, bo to nigdy nie były moje kolory. Jednak prawdą jest, że gust zmienia się co jakiś czas
Co do Twojego zdziwienia kolorami w domu

Otóż we wnętrzu najbardziej odpowiadają mi spokojne, stonowane kolory, z dodatkiem jakiejś barwy intensywnej, która wszystko pobudza i ożywia. Dlatego też u mnie wszystko jest w szarościach i brązach, a intensywne w kolorze dodatki zmieniam co jakiś czas . Teraz królują odcienie fioletu i fuksji .
W ogródku zaś musi być baaardzo kolorowo . Takie dwa światy, które nawzajem się uzupełniają i dają mi to , czego właśnie potrzebuję .
Ściskam serdecznie
Aniu bardzo dziękuję, cieszę się, ze podoba Ci sie
Kasiu bardzo dziękuję, buziaki
Ewuniu teraz kwiaty z tkanin to prawdziwe dzieła sztuki, wyglądają jak prawdziwe, czasami aż trzeba pomacać, żeby przekonać się, że to nie jest żywy kwiat

W niczym nie przypominają dawnych sztucznych koszmarków .
Edytko dziękuję

Kwitnie już kilka odmian fiołeczków, ja też bardzo lubię te maleństwa .
Miłeczko bardzo dziękuję, buziaki
Dorotko dziękuję

Żal z czasem mija, ale w domu bardzo pusto bez kudłatego pieszczocha...
Małgoś dziękuję
Przykro bardzo jak czworonożny przyjaciel odchodzi, strasznie pusto w domu. Czasami łapię się na tym, że idąc po ciemku staram się, nie nadepnąć na niego, albo zastanawiam się, czy karma jeszcze jest...
Marysiu dziękuję, wszystko co napisałaś jest takie prawdziwe...
W ogródku już bardzo kolorowo i wesoło, prawdziwa wiosna
Danusiu witaj, dziękuję
Alu bardzo dziękuję i naprawdę ciesze się z Twoich wizyt