Taro, nie wiem dlaczego hosty nie chcą u Ciebie rosnąć. Przecież to chyba najmniej wymagające rośliny. Z żurawkami już gorzej. Ja tez miałam z nimi kłopoty. Dopiero od niedawna rosną jako tako.
Kamienie są położone na betonowej podmurówce. To są schody. Muszą być stabilne
Teresko,
Aniu, wiem,że zrobiłas rewolucję. Ja takiej nie robiłam. Zmieniłam tylko trochę część tylnej rabaty. Ale też jestem ciekawa jak to wyszło.
Na ten rok planuję tylko zmiane trawnika z przodu domu. Ty jak czytam szalejesz dalej
Jolu, powojnik aż za bardzo poszalał, bo zadusił Edenkę. W tym roku muszę bardziej mu się przyjrzeć, żeby znowu nie doszło do duszenia
Krysiu, ja już nie mogę kupować. Nie mam gdzie posadzić. Z rabat juz sie wylewa. W zeszłym roku poszerzałam rabaty, żeby rozluźnić to co było posadzone. Teraz czeka mnie tylko zmiana trawnika z przodu i potem tylko dbanie o to co jest.
No może jeszcze powinnam zająć sie żywopłotem/ W zeszłym roku za mało go skróciłam. Musze jeszcze obciąć o 1 m. Inaczej nie będę mogła uprawiać pomidorów, bo jest za duzy cień
Renatko, dla mnie najlepszym prezentem byłaby ściezka. Troche bedzie kosztowała, bo to około 20 m kamieni. Zbieram