Iwonko fajnie, że Ci się podoba
Gosiu kukurydza przez suszę marniutka, kolby małe i słabo wybarwione ale i tak mnie cieszą bo pierwszy raz ją wysiewałam
Margosiu zeszłej jesieni posadziłam dużo nowych roślin, zrobiłam nowe rabaty, ogród bardzo się zmienił . Poza tym magia fotografii potrafi uczynić cuda

wystarczy klęknąć z aparatem w dłoni i z tej perspektywy nawet zwyczajna rabata może wyglądać bardziej atrakcyjnie. Zawciągowca eM kupił mi zeszłej jesieni bo był przeceniony, nie wyglądał zbyt ciekawie i dopiero w tym roku pokazał na co go stać. Śliczna roslina
Wioluś bardzo lubię niebieskości w ogrodzie tym bardziej, że mało jet kwiatów w tym kolorze. Białe kulki to ostrogowiec po pierwszym kwitnieniu przycięłam go i powtórzył kwitnienie.
Beatko cieszę, że moja jesień przypadła Ci do gustu
Aniu trzmielina to ta najpospolitsza

mała sadzoneczka wyrosła na granicy z sąsiadem i mąż posadził ją w ogrodzie.
Tesiu ja też mam taką nadzieję, kocham kiedy liście się przebarwiają a jak jeszcze świeci słońce to żyć nie umierać
Aluniu bardzo miłe słowa napisałaś, dziękuję Ci z całego serca
Buniu dziękuję
Matii
Małgosiu szarłat rozsiewa się u mnie wszędzie a najbardziej na kompoście, gdy wiosną rozrzucam kompost na rabaty to wszędzie jest czerwono. Zostawiam kilka sztuk bo to fajny kontrast dla innych kwiatów.
Grażynko dopiero jak całkowicie zaschnie wyrzucam go na kompost w ten sposób się rozsiewa i co roku mam małe siewki, które przesadzam w miejsca, które mi pasują. Nawet nie wiedziałam że ptaki go lubią