Justynko u mnie przez dłuuugi, dłuuugi czas przeszła tylko jedna burza z deszczem, a tak to cały czas pali niemiłosiernie . Mam nadzieję, że w końcu temperatury troszkę się ustabilizują i pozwolą odetchnąć.... i roślinkom i nam
Fajnie, że kupiłaś floksy, to naprawdę śliczne kwiaty
Jolu u mnie warzywnik to głownie domena mojej Mamy, mnie znacznie bardziej ,,kręcą,, kwiaty , ale jakiś udział i w warzywniaku mam i ja
Jacku ja mieszkam razem z rodzicami, więc to wszystko nasze wspólne

Z tym, że moim konikiem są kwiaty i głównie nimi się zajmuję, ale i w warzywniaczku mam swój udział

Teraz to już głównie zbiory. Zbieram i przerabiam cukinię i ogórki..... jedne i drugie obrodziły w hurtowych ilościach
Miłeczko bardzo lubię fasolkę, jest taka kruchutka i delikatna . U nas część na warzywa jest bardzo duża, więc wszystko się mieści..... a i nie cały plac jest wykorzystany, bo ma około 700 m, a może nawet więcej
Brzoskwinie to jedne z moich ulubionych owoców....w tym roku, po dosyć silnym przycięciu drzewka w poprzednim sezonie, są ogromne .... i takie pyszne
Cukinie są wspaniałe, prawda??? i na tyle przepysznych sposobów można je podać
Aniu cieszę się, że już znalazłaś otwarty nocą wątek z przepisami

Mam nadzieję, że przepis na cukinię przypadnie Ci do gustu. Daj znać jak wrażenia, gdy zrobisz
Zdradzisz jakie posadziłaś odmiany hortensji? to wspaniałe krzewy i bardzo szybko rosną . Jestem pewna, że będziesz nimi zachwycona