Ogród Marty cz. III

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Marty cz. III

Post »

:wit
Cześć Marto,jestem pod wrażeniem wciąż i nadal i mam pytanko, co to za kwiatuszki z tymi białymi dzwoneczkami i te na 3 zdjęciu?
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Teraz rozumiem, dlaczego u Ewy poparłaś mnie w sprawie piwonii.
Zresztą z tego, co zauważyłam to wszelkiego kwiecia u ciebie pod dostatkiem i na dodatek zdolna z ciebie kobitka ;:oj
Baaa...nawet zobaczyłam Cię w jednej z bombek, taka ze mnie dokładna podglądaczka ;:170
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Beatko,pytaj ile chcesz,to dopiero początek moich roślinek ,ta o którą pytasz to kokoryczka mogę ci ją dać na wiosnę,ale proszę zapisuj sobie co ci się podoba,bo obiecałam Ci coś dać do Twojego ogrodu a ja się zgubię, to może lepiej dać to co Ci się podoba ,a nie to co mnie się podoba,parę roślin dostaniesz na dobry początek ;:168

Iwonko,witaj w moim ogrodzie miło że wpadłaś,poparłam Ciebie ,bo uważam piwonie za nr.1 i zawsze droczymy się z Ewą bo ona też bardzo lubi piwonie ,ale twierdzi że nr.1 to róże i bardzo się ucieszyłam że jest ktoś taki co myśli tak jak ja,a zdjęcie z tą bombką miałam wykasować jak się zobaczyłam dopiero po tygodniu,aż się uśmiałam ,Ty pierwsza o tym powiedziałaś,myślałam że nikt nie zauważy, a jednak jesteś spostrzegawcza,pozdrawiam i zapraszam znowu :wit ;:196
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18

Post »

Martusiu moja kochana chętnie skorzystam z twojej dobroci i dla mnie nie ma znaczenia co ja bym chciała,ja chętnie przyjmę to co ktoś mi zaproponuje,podaruje bo tak naprawdę to mi wiele się podoba a ja o większości i tak nie mam pojęcia.Chętnie też odkupię od ciebie parę roślinek bo jak sama wiesz to ich jeszcze dużo będę potrzebowała.Napisz jak już będziesz wiedziała co masz do zaoferowania na wiosnę to się dogadamy,na pewno dojdziemy do porozumienia .;:168
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Martusiu przepiękny przegląd wiosennych kwiatuszków..... wspaniale ukwiecony Bożykwiat..... muszę swojemu znaleźć nowe miejsce, bo na kiepskim stanowisku rośnie i jest marniutki....
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

:heja Martusiu.
Wiosenka w Twoim ogrodzie cudna.
Dobrze widzę masz oczara i wierzbę smoczą? ;:63
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Śliczne są takie kępy pierwiosnków, goryczek, a kokoryczki jakieś chyba inne niż moje, ale może to sprawa sfotografowania.
Boży kwiat bardzo ładny ;:63
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczynki mi się zgubiły,już odpisuję i przepraszam

Iwonko trillum 30a,dzięki że się podoba, jeszcze dalej robię stroiki bo ciągle ktoś dzwoni i coś mu potrzeba,a ja zamiast gotować i sprzątać robię bałagan przy tej pracy,nie wstawiam już więcej zdjęć stroików bo bym Was zanudziła,ale powiem Ci że mnie jest bardzo miło jak się odezwiesz i coś napiszesz,pozdrawiam :uszy

Iwonko 0042,mógłby i być ,ale nie ma tego kwietnia ,a Ty wiesz co nas czeka w kwietniu,może troszkę odpocznij,chyba wszystkim się to przyda,całuski dla Ciebie ;:196

Wandziu,ja bardzo lubię brunery za te niebieściutkie kwiatuszki i za piękne liście przez cały rok :tan

Aguś,Bożykwiat jest piękny ,szkoda tylko ,że potem znika bo można go wykopać przy plewieniu,trzeba bardzo uważać ;:168

Alusiu,dobrze widzisz mam oczara i wierzbę smoczą,jak nie masz wierzby to się przypomnij na wiosnę poślę Ci gałązek i we flakonie się szybciutko ukorzeni i przesadzisz do ogrodu,ta wierzba to zjawisko,a jej płaskie powykręcane gałązki rewelacyjnie nadają się do stroików ;:196

Marysiu, to takie zwykłe wiosenne pierwiosnki ,nie mam żadnych wyszukanych,a może Ty masz kokorycz bo to całkiem inna roślina o innych liściach i kwiatach,
rozmnożyłam w tym roku bożykwiat zobaczymy jak sobie poradzi ;:100 :roll:

-- 18 gru 2013, o 01:04 --

Beatko,to czekamy do wiosny,a teraz sobie oglądaj ;:168
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

:wit
Jak miło ogląda się wiosenne fotki, tym bardziej, że na dworze tak szaro i buro,
Śliczne orliki,szczególnie te niskie :tan
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Marto, bo Twoja jest może wielokwiatowa a moja jest wonna. To ja też Cię poproszę o patyczka wierzby smoczej ;:180
Ty przynajmniej robisz coś pożytecznego, a ja mam lenia i siedzę właśnie na FO zamiast sprzątać :?
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuniu,ja też uwielbiam u Was oglądać wspomnienia ,wtedy troszkę człowiek zapomni się i uwolni od ciągłych obowiązków,chociaż potem wszystko nadrabia,miło,że Ci się podoba ;:168

Marysiu,patyczki zapisz żebyś nie zgubiła ,ja też nie posprzątałam wszystkiego ,ale zastały takie końcówki,największy bałagan mam przez stroiki,mam jeszcze zrobić 1 na jutro i myślę że koniec bo mam dość,teraz muszę zrobić pasztety ,krokiety z kapustą i grzybami ,zamrozić i dzień przed wigilią zabieramy się do pracy w kuchni,nie powiesiłam jeszcze światełek przed domem,pozdrawiam ;:168 :wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

U mnie dalej wiosenka

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Martuś jak tam u Ciebie świąteczna krzątanina? Wszystko dopięte na ostatni guzik?
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44

Post »

Marto z chęcią przeniosłabym się do Twojego wiosennego ogrodu jest śliczny :D
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Marto zdjęciem wierzby od razu mi przypomniałaś. Moje ukorzenione patyczki posadziłam jesienią do gruntu, obsypałam wokół kopczyki ziemne, czy takie nowo ukorzenione maleństwa dadzą radę zimą, czy nie powinnam lepiej zabezpieczyć.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”