Dziewczynki mi się zgubiły,już odpisuję i przepraszam
Iwonko trillum 30a,dzięki że się podoba, jeszcze dalej robię stroiki bo ciągle ktoś dzwoni i coś mu potrzeba,a ja zamiast gotować i sprzątać robię bałagan przy tej pracy,nie wstawiam już więcej zdjęć stroików bo bym Was zanudziła,ale powiem Ci że mnie jest bardzo miło jak się odezwiesz i coś napiszesz,pozdrawiam
Iwonko 0042,mógłby i być ,ale nie ma tego kwietnia ,a Ty wiesz co nas czeka w kwietniu,może troszkę odpocznij,chyba wszystkim się to przyda,całuski dla Ciebie
Wandziu,ja bardzo lubię brunery za te niebieściutkie kwiatuszki i za piękne liście przez cały rok
Aguś,Bożykwiat jest piękny ,szkoda tylko ,że potem znika bo można go wykopać przy plewieniu,trzeba bardzo uważać
Alusiu,dobrze widzisz mam oczara i wierzbę smoczą,jak nie masz wierzby to się przypomnij na wiosnę poślę Ci gałązek i we flakonie się szybciutko ukorzeni i przesadzisz do ogrodu,ta wierzba to zjawisko,a jej płaskie powykręcane gałązki rewelacyjnie nadają się do stroików
Marysiu, to takie zwykłe wiosenne pierwiosnki ,nie mam żadnych wyszukanych,a może Ty masz kokorycz bo to całkiem inna roślina o innych liściach i kwiatach,
rozmnożyłam w tym roku bożykwiat zobaczymy jak sobie poradzi
-- 18 gru 2013, o 01:04 --
Beatko,to czekamy do wiosny,a teraz sobie oglądaj