Aaaa. to wiem ,mam go od lat ,ale tak było napisane przez Janusza że szkód może narobić że myślałam że chodzi o coś innegomajowa pisze:Grażynko pijemyzmarzłam na spacerze z psem. Zaraz ruszam do pracy.
Dorotko tułacz jak sama nazwa wskazuje potrafi roztułac sie po całej rabacie.
Majowy ogród cz.3 spełniające się marzenie
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Majowy ogród cz.3 spełniające się marzenie
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Reniu - kurcze, trochę mnie zmartwiłaś ta robinią, bo tez mam
. Na szczeście rośnie za cichością. Słyszałam, że jest dość krucha, u Kasi robaczka na wiosnę też duża gałąź się złamała, ale odratowali.
Paprika ma piekny kolor, zaproszę ja do siebie na pewno, nie wiem tylko czy jeszcze w tym sezonie zdażę.
Aga będzie na pewno dużo zdjęć. Wrażeniami i zdjęciami oczywiście będę się dzielić na FO.
Dorotko mi akurat aż tak bardzo nie przeszkada, że zadrania mi rabatkę, ale jak ktoś chce miec tułacza jako punkt to musi uważać.

Paprika ma piekny kolor, zaproszę ja do siebie na pewno, nie wiem tylko czy jeszcze w tym sezonie zdażę.
Aga będzie na pewno dużo zdjęć. Wrażeniami i zdjęciami oczywiście będę się dzielić na FO.
Dorotko mi akurat aż tak bardzo nie przeszkada, że zadrania mi rabatkę, ale jak ktoś chce miec tułacza jako punkt to musi uważać.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Iwonko czytam, że wybierasz się na wakacje w moje wymarzone miejsce..... zakochana jestem w Toskanii.... niestety nigdy tam nie byłam i obawiam się, że nie będę, ale pochłaniam książki i filmy na jej temat..... Życzę Ci niezapomnianych wrażeń..... w każdej dziedzinie 

- majowa
- 1000p
Agness - a ja Ci życzę, żebys kiedyś spełniła to marzenie
Zwiedzanie Toskanii trzeba rozłożyć na kilka etapów (niestety), bo to spora kraina i nie wszystko da się opgarnąć na raz. No chyba, że motodą wycieczek typu objazdowego - po 30 minut na miasto
, ale to n ie ma sensu. W tym roku jedziemy w okolice Florencji. Następnym razem chcemy pojechać na południe (ponoć najbardziej Toskański rejon, ale co to znaczy "najbardziej"? Ja się z tym nie zgadzam), a jeszcze na następny raz zpstawiam sobie Riviere Liguryjską z przepieknym Cinque terre:

Zwiedzanie Toskanii trzeba rozłożyć na kilka etapów (niestety), bo to spora kraina i nie wszystko da się opgarnąć na raz. No chyba, że motodą wycieczek typu objazdowego - po 30 minut na miasto

Iwona to miejsce na Wasz zasluzony odpoczynekmajowa pisze:U mnie tylko siąpi, ale dość zimno. Ja już prawie na walizkach - w niedzielę lecę do Toskanii

Bedac na Rivierze Liguryjskiej koniecznie tez odwiedz Portofino.

Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
- majowa
- 1000p
O tak, Portofino jest na liście! ale nie tym razem - teraz skupiamy się na Firenze, Prato, Pistola, Lucca - czyli Połnoc Toskanii.
Co prawda do Cinque Terra jest 170 km od miejsca, w którym mieszkamy, ale szkoda przeznaczyć na Rivierę tylko jeden dzień. Chcę tam pojechać na dłużej, może nawet w przyszłym roku.
Janusz - zwiedzałeś Toskanię?
Co prawda do Cinque Terra jest 170 km od miejsca, w którym mieszkamy, ale szkoda przeznaczyć na Rivierę tylko jeden dzień. Chcę tam pojechać na dłużej, może nawet w przyszłym roku.
Janusz - zwiedzałeś Toskanię?
Byli tam nasi przyjaciele, my niestety nie chociaz wybieralismy sie juz tam dwa razy wlasnie we wrzesniu. Do trzech razy sztuka
Raz mielismy prawie zamowiona 6 dniowa wycieczke i w programie: Portofino, Riomaggiore, Porto Venere, Vernazza oraz Monterosso.
Polecam takze w polnocnej czesci Italii jezioro Garda z przepieknymi przyleglymi od wschodu malowniczymi miejscowosciami Malcesine, Brenzone, Garda, Bardolino, Lazise, Pescheira, Sirmione. Zachodnia gorzysta strona jeszcze w planie

Raz mielismy prawie zamowiona 6 dniowa wycieczke i w programie: Portofino, Riomaggiore, Porto Venere, Vernazza oraz Monterosso.
Polecam takze w polnocnej czesci Italii jezioro Garda z przepieknymi przyleglymi od wschodu malowniczymi miejscowosciami Malcesine, Brenzone, Garda, Bardolino, Lazise, Pescheira, Sirmione. Zachodnia gorzysta strona jeszcze w planie

- majowa
- 1000p
Dzień dobry i do widzenia, lub raczej napisania
Zostawiam Wam pod opieką mój zakątek i energetyczne kolory jesieni.

Fajne....
a z czego te ptasiorki? Bo chyba nie z dyni?

http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=64054 Zapraszam serdecznie wszystkich.....
Jestem ciekawa Twoich wrażeń z Toskanii. Ja wróciałam stamtąd kilka dni temu i jestem urzeczona - to wspaniała kraina! Mnóstwo czasu spędziliśmy w samochodzie, ale było warto
.

Zatem liczymy Asiu ze podzielisz sie wrazeniami i zdjeciami.asia2 pisze:Jestem ciekawa Twoich wrażeń z Toskanii. Ja wróciałam stamtąd kilka dni temu i jestem urzeczona - to wspaniała kraina! Mnóstwo czasu spędziliśmy w samochodzie, ale było warto.
- majowa
- 1000p
Witam serdecznie ze słonecznej Toskanii. Zdanie, które wciąż powtarzam to - jak tu pięknie!
Delektuję się słońcem, jedzeniem, widokami, rozmowami z przesympatycznymi Włochami. Chwilo trwaj.....
Asiu czyli wiesz o czym mówię
Oczywiście będzie relacja po powrocie. Niestety nie mam możliwości przesłania zdjęć w tej chwili.
Gorące pozdrowienia

Delektuję się słońcem, jedzeniem, widokami, rozmowami z przesympatycznymi Włochami. Chwilo trwaj.....
Asiu czyli wiesz o czym mówię

Oczywiście będzie relacja po powrocie. Niestety nie mam możliwości przesłania zdjęć w tej chwili.
Gorące pozdrowienia

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Iwonko ciesz się spędzonymi chwilami w tak pięknych rejonach
Ucałuj odemnie Italię

Ucałuj odemnie Italię

- marika2006
- 200p
- Od: 24 kwie 2012, o 09:37
- Kontakt:
I oficjalnie rozpoczęła się jesień 

Pozdrawiam cieplutko i kolorowo 
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55916" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55916" onclick="window.open(this.href);return false;
- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Masz cieplutko, słonecznie i wakacyjnie. Dokladnie odwrotnie jest u mnie, właśnie włączylismy CO
zazdroszczę tego ładowania bateryjek 

Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)