Dzień dobry?.
z działeczki.
Wczoraj maiłam dużą garść słonka.
W nocy bez deszczu, teraz ptaki śpiewają?.
żyć nie umierać?.
Jak uda mi się przesłać zdjęcia, to wstawię, a tak to dopiero w środę.
Mam grubiutkie pączusie?..
widzę już kolorki, a może już zdąży któryś pęknąć
Ilonko, powolutku? powolutku. Na razie dosiana trawka po zmianach jesiennych ledwo wyszła, a jeszcze trzeba ją ze dwa razy skosić. Przecież łysych plam na trawniczku nie mogę pokazać, a tym bardziej nie zarośniętych drewnianych pergoli hihihi?.hi . Powolutku wszystko jakoś się pcha do życia. Powojniki bardzo ładne, a miejsce znajdziesz??. spoko.
Kasiu ? robaczku, o widzisz Ty już na pamięć znasz ich nazwy, pozostałe podam jak tylko dojadę na działeczkę.
Kasia z tymi puzzlami dasz radę, to jest naprawdę proste. Jak już będę mogła zrobić zdjęcia trawniczka, który jest pomiędzy tymi dwoma różanymi rabatkami to oczywiście tu je wstawię.
Dorotka-Keetee, e tam wszystko proste, a drzewa faktycznie już bardzo duże.
AniuDS Swanny należała się najładniejsza donica.
Asiu-Daffodil, pierwszy raz pokazuję nową aranżacje mojej różanki po jesiennych zmianach stąd tak Ci się wydaje.
Cieszę się, że Ci się podoba?.. na więcej musimy poczekać jak coś tam urośnie.
Tak grają w badmintona i przesiadują w basenie?. tak lubią.
Asiu wcześniej napisałam u Ciebie?. ja szykuje się na profilaktyczny oprysk mildexem albo falconem. Oby pogoda na to pozwoliła.
Aniu an-ka, nareszcie się doczekałam? odpaliłaś komputerek?.. ściągnęłam Ciebie telepatycznie hehehe..he.
Dzięki za wszystko? też nie mogę się doczekać pierwszych kwiatów? wiele krzaczków róż mam nowych i kilka odmian też. Reszta jeszcze dojedzie ?
Kasiu-Shida no?. mówię, że my tu na forum telepatycznie się porozumiewamy?
Wiesz?. jeden krzaczek? można sobie pozwolić, a co tam? niech Ci ślicznie rośnie.
Kasiu na zakupy?. lepiej nic nie mów, bo ja jestem taka, że kupuję oczami?. a później długo szukam miejsca. Wiesz, że jeszcze czekam na dwie dostawy różyczek? a, każda musi mieć dobre miejsce. Oby nie padało, bo już mam co wkopywać.
Aniu- Ann jak się cieszę, że do mnie zajrzałaś. Masz rację trawniczek okrojony ale wiesz ile miejsca na różyczki zyskałam?? mnie tez się lepiej ta aranżacja widzi.
Justynko-duju witaj u mnie, dziękuję za miłe słowa. Widziałam, że Ty też masz zamówione róże.
cdn.