Ogródkowe plany Josephine :)
Re: Ogródkowe plany Josephine :)
Witaj Josephine jazda na koniu super.
Słonko dziś poświeciło ,naładowało nam akumulatory ,idzie Pani Wiosna dużo zdrówka.

Zapraszam: Ogród "Nad strumykiem"
- Josephine_83
- 200p
- Od: 23 wrz 2012, o 09:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzisiejszy dzień można moim zdaniem uznać za pierwszy dzień wiosny, nawet na chwilkę
się pokazało... Pewnie Sylwuś przydmuchałaś
Maryniu konikom nie przeszkadza śnieg pod warunkiem, że nie jest głęboki i ciężki. We wtorek mam jazdę na ujeżdzalni zadaszonej, więc jest cieplutko i przyjemnie
Moim marzeniem jest kupić sobie swojego konisia, mam nadzieje, że kiedyś to marzenie się spełni... Wówczas z miejsca gdzie stanie dom dałoby się dojechać lasami do stadniny
Martuś, Ewuniu i Ewuniu dziękuję za odwiedziny zdrówko już dobrze
Latałam naszmacie cały weekend! Prawdziwe wiosenne porzadki, teraz mieszkanie błyszczy ! 

Maryniu konikom nie przeszkadza śnieg pod warunkiem, że nie jest głęboki i ciężki. We wtorek mam jazdę na ujeżdzalni zadaszonej, więc jest cieplutko i przyjemnie

Moim marzeniem jest kupić sobie swojego konisia, mam nadzieje, że kiedyś to marzenie się spełni... Wówczas z miejsca gdzie stanie dom dałoby się dojechać lasami do stadniny

Martuś, Ewuniu i Ewuniu dziękuję za odwiedziny zdrówko już dobrze

Josephine_83 ;)
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Trzymam kciuki za realizację końskich marzeń
Trzeba w to wierzyć 

- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Josephinko przychodzę z rewizytą do Ciebie
Piękny domek będziesz miała i do tego na wzgórzu
Schody rzeczywiscie wysoko jak do nieba,ciekawie to wygląda zobaczymy jak będą się sprawdzały
Wiosna zawitała i prace ruszą na całego.
Moja córcia też jezdzi konno w ośrodku hipoterapi jako wolontariusz,bardzo sobie chwali czas spędzony wśród koni

Piękny domek będziesz miała i do tego na wzgórzu

Schody rzeczywiscie wysoko jak do nieba,ciekawie to wygląda zobaczymy jak będą się sprawdzały

Wiosna zawitała i prace ruszą na całego.
Moja córcia też jezdzi konno w ośrodku hipoterapi jako wolontariusz,bardzo sobie chwali czas spędzony wśród koni

- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
Witam Josephinko po weekendzie
Jak leci dzionek???

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57

Jutro upragniony dzień i koniki:) Czyli wiosna i do Ciebie przyszła i niech tak juz zostanie

Pozdrawim cieplutko
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- Josephine_83
- 200p
Ageś dziękuję
Wiolu witaj w moich skromnych progach
cieszę się, że się podoba projekt, a schody no cóż czasem trzeba zczegoś zrezygnować, może nie będzie ta źle... Wolę tak, niż wchodzić po schodach do mieszkania w bloku!
Grażynko jak zdrówko u mnie już dobrze
Sylwuś taak nareszcie!

Wiolu witaj w moich skromnych progach

Grażynko jak zdrówko u mnie już dobrze

Sylwuś taak nareszcie!
Josephine_83 ;)
- Grazka226
- 1000p
Josephinko u mnie też już ok
Tylko trochę pogoda do d... 

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Josephinko !
Dopiero teraz trafiłam na twój wąteczek
Działeczka ładna, dom, schody do niego prowadzące
Poraz pierwszy widze taki projekt, cudny i inny, a ja lubie inności
Wnętrze jakie pokazałaś.....ciepłe, piękne.Trzymam kciuki za szybką i bezproblemowa budowe i urządzenie środka tak jak sobie wymarzyłaś
Twoje marzenie jest też marzeniem moich córek....mieć własnego konia, dostały dosłownie bzika na ich punkcie
Konie, konie i tylko konie!!! Właśnie dzisiaj młodsza jedzie zobaczyć kilku-dniowego źrebaczka.....
Będę do ciebie zaglądać i ci kibicować
Dopiero teraz trafiłam na twój wąteczek

Działeczka ładna, dom, schody do niego prowadzące

Twoje marzenie jest też marzeniem moich córek....mieć własnego konia, dostały dosłownie bzika na ich punkcie

Będę do ciebie zaglądać i ci kibicować

- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
Josephine serdecznie gratuluje zakupu!
Bardzo chętnie będę śledzić Twój wątek od samego początku jeśli pozwolisz, bo własnie nadrabiam zaległości
Bardzo Ci zazdroszczę budowy domu, ja sama mieszkam w bloku i taki domek ze swoją działką, ogródkiem, tarasem wprost mi się marzy
Może kiedyś się uda a póki co będę cieszyć się razem z Tobą
Wizualizacja Twojego domu z zewnątrz jak i wewnątrz - bajka!
Kocham takie rozsuwane wysokie szklane drzwi z salonu wprost na ogród najlepiej
Ja podobnie jak Ty preferuję ciepłe i przytulne drewno od zimnego metalu i szkła, wiec mam nadzieję, że przekonasz męża ;)
Nie mogę się doczekać sprawozdania z dalszych etapów budowy Waszego domku
Pozdrawiam!

Wizualizacja Twojego domu z zewnątrz jak i wewnątrz - bajka!

Nie mogę się doczekać sprawozdania z dalszych etapów budowy Waszego domku

Pozdrawiam!
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57

Jak udał sie wczorajszy dzień? Po tak długiej przerwie jak wrażenia?
Jaka pogoda u Ciebie? Pozdrawiam cieplutko

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Witaj Josephinko
Czytam,że wydobrzałaś już jazda wczorajsza zaliczona.Samopoczucie masz w takim razie dobre,W końcu mamy wiosnę, chociaż ja jeszcze nic u siebie nie mogłam zrobić , bo było za mokro. Miłego dnia.
Czytam,że wydobrzałaś już jazda wczorajsza zaliczona.Samopoczucie masz w takim razie dobre,W końcu mamy wiosnę, chociaż ja jeszcze nic u siebie nie mogłam zrobić , bo było za mokro. Miłego dnia.

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- Grazka226
- 1000p
Witaj Josephinko piątkowo
Gdzie się podziewasz, odezwij się 

- Josephine_83
- 200p
Dziewczynki nie było mnie bo mnie robotą zawalili! Pracuję obecnie za 3 osoby (w tym 2 ciężarne koleżanki) - bo nie wiem czy wiecie mamy obecnie wyż demograficzny... Chodzę już dosłownie na rzęsach, ale za namową Gosi M., która wiem że cichaczem śedzi wątek
wpadam na chwilę, żeby zajrzeć do Was! Cieszę się, że to już piątek, wreszcie chwilę odpocznę!
Na konikach było superowo! Pojechaliśmy w teren do Zabierzowskiego Lasu, choć bez zbytnich szaleństw, bo śnieg jeszcze leży i jest dosyć mokro. Nie wiem jak Wy, ale niestety ja nie lubię swojej korporacyjnej roboty, ale gdy już z niej ucieknę i lecę na koniki i z gigantycznej hali komputerowej znajduję się nagle w lesie na końskim grzbiecie - czuję wtedy,że żyję
Na moim ogródeczku działkowym jest jeszcze mokrawo i też nie da się nic podziałać. Za to jeżeli nasza kochana łaskawa pogoda pozwoli... w poniedziałek ruszamy z koparą! Trzymajcie kciuki, żeby ty razem poszło zgodnie z planem.
Grażynko cieszę się, że już zdrowa!
Reniuńku dziękuję za wizytę, zapraszam częściej na herbatkę
Ważne, że dzieciaki mają swoją pasję! Konie są bardzo mądre i wrażliwe, praca z nimi przynosi dużo satysfakcji i uczy odpowiedzialności!. W stadninie mamy takiego pana Tadeusza, który ma 62 lata i rok temu rozpoczął naukę jazdy konnej. Jego żona niestety zmarła, dzieci i wnuki mieszkają za granicą. Nie miał nikogo na miejscu. Dziś ma konia, którego trzyma w naszej stadninie - jezdzi do niego codziennie itraktuje jak dziecko!
Jakbym miała kiedyś dużo pieniędzy to otworzyłabym schronisko dla psów i kotów oraz hipoterapię na konikach dla dzieci!
-- 12 kwi 2013, o 14:10 --
Dufinku, dziękuję za wizytę i oczywiście zapraszam ponownie
.
Cieszę się, że podoba Ci się u mnie, mam nadzieję, że niedługo rozpocznie się relacja z budowy!
Sylwuś i Julianko jestem nie zapomniałam o Was, jest cudnie wreszcie ciepło, niech tylko jeszcze przestanie padać

Na konikach było superowo! Pojechaliśmy w teren do Zabierzowskiego Lasu, choć bez zbytnich szaleństw, bo śnieg jeszcze leży i jest dosyć mokro. Nie wiem jak Wy, ale niestety ja nie lubię swojej korporacyjnej roboty, ale gdy już z niej ucieknę i lecę na koniki i z gigantycznej hali komputerowej znajduję się nagle w lesie na końskim grzbiecie - czuję wtedy,że żyję

Na moim ogródeczku działkowym jest jeszcze mokrawo i też nie da się nic podziałać. Za to jeżeli nasza kochana łaskawa pogoda pozwoli... w poniedziałek ruszamy z koparą! Trzymajcie kciuki, żeby ty razem poszło zgodnie z planem.
Grażynko cieszę się, że już zdrowa!

Reniuńku dziękuję za wizytę, zapraszam częściej na herbatkę

Jakbym miała kiedyś dużo pieniędzy to otworzyłabym schronisko dla psów i kotów oraz hipoterapię na konikach dla dzieci!

-- 12 kwi 2013, o 14:10 --
Dufinku, dziękuję za wizytę i oczywiście zapraszam ponownie

Cieszę się, że podoba Ci się u mnie, mam nadzieję, że niedługo rozpocznie się relacja z budowy!
Sylwuś i Julianko jestem nie zapomniałam o Was, jest cudnie wreszcie ciepło, niech tylko jeszcze przestanie padać

Josephine_83 ;)
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Cieszę się że dałaś znak