Ogródkowe plany Josephine :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ewka17
200p
200p
Od: 1 gru 2009, o 20:53
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródkowe plany Josephine :)

Post »

Witaj Josephine jazda na koniu super. ;:3 Słonko dziś poświeciło ,naładowało nam akumulatory ,idzie Pani Wiosna dużo zdrówka.
Awatar użytkownika
Josephine_83
200p
200p
Od: 23 wrz 2012, o 09:20
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dzisiejszy dzień można moim zdaniem uznać za pierwszy dzień wiosny, nawet na chwilkę ;:3 się pokazało... Pewnie Sylwuś przydmuchałaś ;:173
Maryniu konikom nie przeszkadza śnieg pod warunkiem, że nie jest głęboki i ciężki. We wtorek mam jazdę na ujeżdzalni zadaszonej, więc jest cieplutko i przyjemnie ;:173
Moim marzeniem jest kupić sobie swojego konisia, mam nadzieje, że kiedyś to marzenie się spełni... Wówczas z miejsca gdzie stanie dom dałoby się dojechać lasami do stadniny ;:oj
Martuś, Ewuniu i Ewuniu dziękuję za odwiedziny zdrówko już dobrze ;:oj Latałam naszmacie cały weekend! Prawdziwe wiosenne porzadki, teraz mieszkanie błyszczy ! ;:173
Josephine_83 ;)
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Trzymam kciuki za realizację końskich marzeń ;:196 Trzeba w to wierzyć ;:196
Awatar użytkownika
wiolamanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2012, o 20:12

Post »

Josephinko przychodzę z rewizytą do Ciebie :wink:
Piękny domek będziesz miała i do tego na wzgórzu ;:215
Schody rzeczywiscie wysoko jak do nieba,ciekawie to wygląda zobaczymy jak będą się sprawdzały ;:224
Wiosna zawitała i prace ruszą na całego.
Moja córcia też jezdzi konno w ośrodku hipoterapi jako wolontariusz,bardzo sobie chwali czas spędzony wśród koni :wink:
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Witam Josephinko po weekendzie :wit Jak leci dzionek???
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

:wit Witaj Josephinko
Jutro upragniony dzień i koniki:) Czyli wiosna i do Ciebie przyszła i niech tak juz zostanie ;:108
Pozdrawim cieplutko
Awatar użytkownika
Josephine_83
200p
200p

Post »

Ageś dziękuję ;:173

Wiolu witaj w moich skromnych progach ;:196 cieszę się, że się podoba projekt, a schody no cóż czasem trzeba zczegoś zrezygnować, może nie będzie ta źle... Wolę tak, niż wchodzić po schodach do mieszkania w bloku! ;:108

Grażynko jak zdrówko u mnie już dobrze :heja

Sylwuś taak nareszcie!
Josephine_83 ;)
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Josephinko u mnie też już ok ;:138 Tylko trochę pogoda do d... :lol:
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Josephinko !
Dopiero teraz trafiłam na twój wąteczek :D
Działeczka ładna, dom, schody do niego prowadzące ;:oj Poraz pierwszy widze taki projekt, cudny i inny, a ja lubie inności :wink: Wnętrze jakie pokazałaś.....ciepłe, piękne.Trzymam kciuki za szybką i bezproblemowa budowe i urządzenie środka tak jak sobie wymarzyłaś :D

Twoje marzenie jest też marzeniem moich córek....mieć własnego konia, dostały dosłownie bzika na ich punkcie ;:219 Konie, konie i tylko konie!!! Właśnie dzisiaj młodsza jedzie zobaczyć kilku-dniowego źrebaczka.....

Będę do ciebie zaglądać i ci kibicować ;:215
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

Josephine serdecznie gratuluje zakupu! ;:138 Bardzo chętnie będę śledzić Twój wątek od samego początku jeśli pozwolisz, bo własnie nadrabiam zaległości :D Bardzo Ci zazdroszczę budowy domu, ja sama mieszkam w bloku i taki domek ze swoją działką, ogródkiem, tarasem wprost mi się marzy :) Może kiedyś się uda a póki co będę cieszyć się razem z Tobą :D

Wizualizacja Twojego domu z zewnątrz jak i wewnątrz - bajka! ;:oj Kocham takie rozsuwane wysokie szklane drzwi z salonu wprost na ogród najlepiej :D Ja podobnie jak Ty preferuję ciepłe i przytulne drewno od zimnego metalu i szkła, wiec mam nadzieję, że przekonasz męża ;)

Nie mogę się doczekać sprawozdania z dalszych etapów budowy Waszego domku :heja

Pozdrawiam!
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

:wit Josephinko
Jak udał sie wczorajszy dzień? Po tak długiej przerwie jak wrażenia?
Jaka pogoda u Ciebie? Pozdrawiam cieplutko ;:196
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Witaj Josephinko
Czytam,że wydobrzałaś już jazda wczorajsza zaliczona.Samopoczucie masz w takim razie dobre,W końcu mamy wiosnę, chociaż ja jeszcze nic u siebie nie mogłam zrobić , bo było za mokro. Miłego dnia. ;:196
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witaj Josephinko piątkowo :wit Gdzie się podziewasz, odezwij się :wit
Awatar użytkownika
Josephine_83
200p
200p

Post »

Dziewczynki nie było mnie bo mnie robotą zawalili! Pracuję obecnie za 3 osoby (w tym 2 ciężarne koleżanki) - bo nie wiem czy wiecie mamy obecnie wyż demograficzny... Chodzę już dosłownie na rzęsach, ale za namową Gosi M., która wiem że cichaczem śedzi wątek ;:168 wpadam na chwilę, żeby zajrzeć do Was! Cieszę się, że to już piątek, wreszcie chwilę odpocznę!

Na konikach było superowo! Pojechaliśmy w teren do Zabierzowskiego Lasu, choć bez zbytnich szaleństw, bo śnieg jeszcze leży i jest dosyć mokro. Nie wiem jak Wy, ale niestety ja nie lubię swojej korporacyjnej roboty, ale gdy już z niej ucieknę i lecę na koniki i z gigantycznej hali komputerowej znajduję się nagle w lesie na końskim grzbiecie - czuję wtedy,że żyję ;:oj

Na moim ogródeczku działkowym jest jeszcze mokrawo i też nie da się nic podziałać. Za to jeżeli nasza kochana łaskawa pogoda pozwoli... w poniedziałek ruszamy z koparą! Trzymajcie kciuki, żeby ty razem poszło zgodnie z planem.

Grażynko cieszę się, że już zdrowa! ;:138

Reniuńku dziękuję za wizytę, zapraszam częściej na herbatkę ;:304 Ważne, że dzieciaki mają swoją pasję! Konie są bardzo mądre i wrażliwe, praca z nimi przynosi dużo satysfakcji i uczy odpowiedzialności!. W stadninie mamy takiego pana Tadeusza, który ma 62 lata i rok temu rozpoczął naukę jazdy konnej. Jego żona niestety zmarła, dzieci i wnuki mieszkają za granicą. Nie miał nikogo na miejscu. Dziś ma konia, którego trzyma w naszej stadninie - jezdzi do niego codziennie itraktuje jak dziecko! ;:173
Jakbym miała kiedyś dużo pieniędzy to otworzyłabym schronisko dla psów i kotów oraz hipoterapię na konikach dla dzieci! ;:173

-- 12 kwi 2013, o 14:10 --

Dufinku, dziękuję za wizytę i oczywiście zapraszam ponownie ;:196 .
Cieszę się, że podoba Ci się u mnie, mam nadzieję, że niedługo rozpocznie się relacja z budowy!

Sylwuś i Julianko jestem nie zapomniałam o Was, jest cudnie wreszcie ciepło, niech tylko jeszcze przestanie padać ;:306
Josephine_83 ;)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Cieszę się że dałaś znak ;:196