MID2006 pisze:Tak spokojnie możesz do 25. Powiem Ci że obawiałam się też drewnianego. Ale moja ciocia ma już 30(!) lat i nic się nie dzieje, zwłaszcza jak się dba. Bałam się o wilgoć też, a okazało się że moja mama w domu murowanym ma wilgoć a ja w drewnianym nic a nic. Generalnie mam fajnie bo od rana do wieczorka na tarasie jest cień a na huśtawce słońce, natomiast wieczorem na odwrót:) Poniżej fotka z tarasu. Tutaj akurat rozstaw mebli najmniej rozsądny pod względem miejsca ale gdy nie mamy gości najwygodniejszy dla nas![]()
tutaj akurat wietrzyliśmy pościel, teraz zrobione jest zdjęcie za domkiem na takie czynności:D
Madziu! moje gratulacje, to zaszalałaśMID2006 pisze:Mówiłam że zdanie mi się zmienia jak w kalejdoskopie! Ale już jakieś konkretne kroki podjęte. Zaryzykowałam i kupiłam jednak trawę pampasową. Postaram się ją zabezpieczyć tak, żeby przetrzymała zimęDrugim ryzykiem było zakupienie wierzby Hakuro, na którą niemiłosiernie chorowałam. Wiem że jest wymagająca. Ale postanowiłam spróbować.. może nie rozsądnie ale nie mogłam się oprzeć. Kolejnym zakupem jest liliak na pniu. Uwielbiam zapach bzu
Podoba mi się jeszcze bardziej gdyż ma takie białe otoczki na fioletowych liściach. Odmiana to : Syringa SENSATION. Dobrałam też sobie świerk daisy white. Czekam teraz na dojechanie do mnie roślinek i zostaje tylko wsadzenie
:D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie mogę się doczekać!! Rozplanowałam sobie już mniej więcej co i jak posadzić.Reszta zakupów musi poczekać aż szkółka w Rawie zacznie przyjmować klientów