Alien Nie wiedziałam że skrętniki mogą mieć kwiaty tej wielkości, są ogromne Aż się nie mogę zdecydować, który mi się podoba najbardziej, chyba wszystkie
Basiu
znowu same cuda,uczta dla skrętnikomaniaczki
i te zdjęcia -będę się powtarzać,ale CUDNE zdjęcia robisz ,uwielbiam te z małą głębią ostrości.
Skrętniki ...co jeden to piękniejszy ,a zdjęcie zbiorowe bardzo fajne,można porównać wielkość poszczególnych odmian.
oj,będę tu wracać i dopisywać odmiany na moją listę marzeń.
No i ja zostawiłam sobie zakładkę otwartą na tym stoliku pełnym piękności gapię się na nie już 2 dzień i jeden trafił na listę chciejstw taką listę najbardziej pożądanych, bo najchętniej to zdobyłabym każdego
Basiu...przeeeeeurocze te Twoje streptocarpusy .
Właśnie dziś podjęłam decyzję, że i w moim domku musi się znaleźć dla nich miejsce
Arbuzów nie uwielbiam, delikatnie mówiąc, ale ten Twój Watermelon jest zajepiękny , reszta oczywiście również .
Bardzo dziękuję Wam za wpisy pełne komplementów i bardzo się cieszę, że mnie odwiedzacie i podobają się Wam moje streptocarpusy (bo pokazuje praktycznie tylko same skrętniki- do znudzenia)
Co do szerzącej się skrętnikozy to powiem tak będę podsysać ogień, a co im wiecej skrętnikomaniaków tym lepiej -prawda Renatas
dzis tylko dwa- bardzo wyraziste....