Nalewka - cała prawda o ogródku

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Może i przychodzą, ale mnie tam nie ma :cry: Jestem w domu, a nie na działce i tu mam zupełnie inne sprawy :wink:

W piątek byliśmy u weta na badaniu krwi i szczepieniu p/wściekliźnie. Namordnik, pozycja zapaśnicza na psie, dobre słowo i żelazny chwyt, te rzeczy :lol: Ale z drugiej strony próba wątrobowa i pełna morfologia to dwie probówki krwi, wcale się nie dziwię, że się to Protowi nie podobało. Pięć razy się wyrywał, raz tak gwałtownie, że aż wypadła mu igła z łapy, ale w końcu zrezygnował z oporu i do końca było już spokojnie. Wyniki odbiorę jutro.

A poza tym - jeśli ktoś mi powie, że posag szykuje się tylko dla córek, to i tak mu nie uwierzę :lol: Mój syn nie jest córką, a posag będzie miał :!: :lol: :lol: :lol:

cdn.
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
piku
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 12 lip 2007, o 13:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Biedny Protek :cry: , Mój czworonóg też nie lubi weta, chyba dlatego, że na razie ma z nim same złe skojarzenia :cry: Głaski dla Prota :P
pozdrawiam Wiesia :wit
ogród / siedlisko / sukulenty / inne roślinki
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Kontakt:

Post »

Myślę,że każdy pies nie lubi wizyt u lekarza.
Ostatnio już rzadziej bywamy na szczęście ale ilekroc trzeba tam być
pies przeżywa niesamowity stres .
Czuje z daleka dokąd jedziemy,zachowuje się inaczej.
Cóz jest to konieczność.
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27

Post »

Z moim Agatem, taka wizyta to istna tragedia.
Już w schronisku nas uprzedzali, że pies " nieciekawie" zachowuje się podczas takiej wizyty.
Myślałam, że przesadzają, ale niestety nie. Musimy mu dawać relanium i dopiero wtedy, jest szansa na jakiekolwiek badanie.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
nezka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2007, o 19:21

Post »

Nalewko, dopiero trafiłam do twojego pięknego raju na ziemi. Mieszkasz we wspaniałej okolicy, wiele zieleni, natura i coraz więcej kwiatów w ogrodzie. :lol:

Pozdrawiam serdecznie :lol:
Awatar użytkownika
Ziel-ona
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 gru 2007, o 21:19

Post »

nalewko przespacerowałam się po Twoim terenie - wszystko jest takie pięknie, wyobrażam sobie ile pracy musiałaś włożyć, żeby wyglądało tak jak wygląda. Gratuluje przeżycia remontów, wiem coś na ten temat, bo od czerwca mieszkam w remontowanym domu i do końca jeszcze daleko. Pięknie masz naprawdę, gratuluje! :D
Awatar użytkownika
leosta
500p
500p
Od: 29 sty 2008, o 08:43

Post »

Witaj Nalewko.
Przeczytałem z zapartym tchem twoje opowieści. Jestem pod wrażeniem twoich zmagań z przeciwnościami losu. Muszę przyznać, potrafisz pięknie i tak obrazowo opowiadać.
Masz wielkie pole do popisu. Szalej, tylko nie nadwyrężaj nóg.
Wywołałaś mnie dziś do tablicy, umiem podpisywać obrazki. Sprawdż.
;:33 ;:40 ;:33

Pozdrawiam Leszek.
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Witaj, wiem, wiem, widziałam :lol: I masz już u siebie wiosnę :)

A ja na działkę dopiero na najbliższy weekend pojadę, ciekawa jestem bardzo co się uchowało, co zjadły nornice, co wyłazi z ziemi, a co pączkuje z pędów roślin posadzonych w zeszłym roku. O wynikach przeglądu oczywiście poinformuję.
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27

Post »

Czekamy Beatko, czekamy!
A z tymi nornicami to trzy światy, albo jeszcze gorzej!
Miałam nadzieję, że u mnie ruch samochodowy je wystraszy, ale gdzie tam, zupełnie im ten ołów nie przeszkadza!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
piku
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 12 lip 2007, o 13:20

Post »

A u mnie na nornice poluje pies, niestety więcej szkody jak pożytku z tej działalności :(
pozdrawiam Wiesia :wit
ogród / siedlisko / sukulenty / inne roślinki
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21

Post »

Nornic to u mnie chyba (odpukać!!!) nie ma, ale kreciki są! Mój piesek niestety nie da im rady :;230 A okoliczne koty są tak spasione przez sąsiadów, że cały swój czas spędzają na wylegiwaniu się na słoneczku... ;:3

Czekam na wiosenne zdjęcia, Naleweczko... :D
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nalewko pospacerowałam dzisiaj po Twoich włościach od początku do końca - i dobrze zrobiłam! Zapomniałam o Twoich cudnych makach. Bardzo proszę zrób w tym roku zdjęcia kwitnącej łąki. To musi być widok zapierający dech w piersiach. Ja też jeszcze w tym roku nie byłam u siebie na Kaszubach. (Jak zwykle kłopoty z dojazdem- syn zajeździł auto na śmierć) Strasznie mi przykro z tego powodu. Pozdrawiam AMBA
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21

Post »

amba19 pisze:Zapomniałam o Twoich cudnych makach. Bardzo proszę zrób w tym roku zdjęcia kwitnącej łąki. To musi być widok zapierający dech w piersiach.
Oj tak, tak, tak.... proszę.... ;:180
Awatar użytkownika
KaeR
1000p
1000p
Od: 10 maja 2007, o 18:09
Kontakt:

Post »

Witam.

Obrazek

Pozdrawiam, Krzysztof.
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

No tak, byłam na działce, miałam robić i pokazywać zdjęcia, a tu całe cztery dni padało, było zimno jak w psiarni, pąki na krzewach ledwie widoczne, nie ma o czym pisać, ani co pokazywać :( Wiosno!!! Gdzie jesteś!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”