Dzięki temu, że roślinki "zawisły", to powstało po nich puste miejsce Ale widzę, że już zapełniasz Pomysł super, godny skopiowania, a calatea prezentowa prześliczna
Teresko super doniczki Bardzo ładnie się prezentują
Dobrze wiem że ciężko dostać coś ciekawego i ładnego bo sama szukam doniczek wiszących do kuhcni ale wiklinowych i chyba tez będę musiała zrobić sama
Tereniu pomysł i wykonanie wiszących doniczek na 6 Wygladają naprawdę ładnie i w przeciwieństwie
do większości "gotowców" bardzo estetycznie
Muszę mojego M podpytac czy zechce mi wiosną powiercic w oknach takie haczyki.
Że ja na to wcześniej nie wpadłam Dzięki za podsunięcie pomysłu.
Dziękuję za pochwały moich wiszących doniczek sama jestem z nich bardzo zadowolona
Sąsiada mam naprawdę bardzo fajnego, też lubi zielone
Dzisiaj z ciekawości policzyłam ile mam kalatei i ich kuzynek i okazało się że wcale nie tak dużo tylko 13 sztuk
No za oknem biało, mróz trzyma, dobrze że chociaż w doniczkach jakaś zapowiedź wiosny się pojawia
Mój pieprzowiec chiński którego mało co nie uśmierciłam, czuje się już dobrze i wypuszcza całą masę nowych listków Okazało się że trzeba go podlewać minimum raz dziennie, a czasem nawet dwa razy
Hoje się puszczają
Pąki na multiflorze coraz większe
No i moje falenopsisy cieszą kwiatami
No i jeszcze jak robiłam przegląd nasion, to kazało się że zapodziała się pomiędzy nimi cebulka hiacynta która w dodatku już zaczęła wypuszczać kiełek
Wielkie dla pieprzowca.Pierwsze widzę .Fajne listki.
No,ale dla hoi to się też należy .Pięknie rosną.Niedługo drabinki będą za małe
A najbardziej mi się spodobał ciapaty storczyk
Dziewczyny dzięki
Aniu, mam go w formie bonsai, więc na pewno będę przycinać i spróbuję ukorzenić wiosną . Tylko najpierw muszę się trochę dokształcić w tej dziedzinie Ale jak tylko się uda to masz jak w banku