Ogródek An-ki cz.7
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek An-ki cz.7
Aniu,u ciebie jak w różanej bajce,nawet kocurek ma zadowoloną minę.u MNIE TE KILKA RÓŻ,KTÓRE PRZETRWAŁY MAJA DOPIERO PĄKI,INNE MAJĄ PO KILKA CM ODROSTÓW I NIE WIEM CZY ZDĄŻĄ W TYM SEZONIE UROSNĄĆ,ŻEBY ZAKWITNĄĆ?
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie nabylam, bo jestem na rozyce obrazona i oprocz dodatkowego Edena, ktory do kompozycji byl mi potrzebny, na razie nie mam serca zeby roze kupowac. Moze mi przejdzie a moze nie 

-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękny liliowiec 

- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu no do Ciebie jak wchodzę to już z góry wiem,że choroba znów będzie się pogłębiać
Fota Chocolate mnie rozbraja,a cudo nn to już w ogóle brak mi słów...mam nadzieję,że poznasz ją ,bo mnie oczarowała.
Doktorek tak samo oczu oderwać nie idzie

Fota Chocolate mnie rozbraja,a cudo nn to już w ogóle brak mi słów...mam nadzieję,że poznasz ją ,bo mnie oczarowała.
Doktorek tak samo oczu oderwać nie idzie

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Destined jest super i z tego chyba będziesz najbardziej zadowolona.
U mnie już też niedługo zaczną się otwierać pierwsze paczki.
A jak twoja Pomponella i Ghislaine de Feligonde ?
U mnie już też niedługo zaczną się otwierać pierwsze paczki.
A jak twoja Pomponella i Ghislaine de Feligonde ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Ojej, jak nie urok ...
Miejmy nadzieję, że wkrótce przestanie padać. Przeciez musze jechać na lustracje, a po co jechać, jak nie będzie co lustrować?
Jakoś nie mogę sobie przypomnieć Ulricha ... Możesz pokazać?
Miejmy nadzieję, że wkrótce przestanie padać. Przeciez musze jechać na lustracje, a po co jechać, jak nie będzie co lustrować?

Jakoś nie mogę sobie przypomnieć Ulricha ... Możesz pokazać?

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Anuś niedługo moje oczy zakwitna ,a doktorek nie dosyć ,ze piękniście woni to jeszcze ma kwiaty w tak pięknym kolorze i układzie płatków .Już go uwielbiam .Szkoda ,ze muszę przed nim klękać ,żeby go powonić
U mnie też wciąż leje z małymi przerwami .Izka róze na razie stoją w miejscu chociaż Blue River ma już paki i gdyby zaświeciło słoneczko już bym ją podgladała

Annes77-Aniu już rozszyfrowana różyca.Maindens Blush-tak ma na imię.Cudo-prawda?

Ewo tak myślałam,.że z zakupami u Sipa podpięłaś się.Zawsze to taniej jak w grupie się zamawia.Kasa?
Ja ciągle wysylam SMS do RMF FM myśląc,że coś wygram-oj,naiwna,naiwna-jak bym do skarbonki odkładała to wiesz ile bny to było róż?
Małgosiu ja jestem z natury optymistką i jestem pewna,że Twoje róże też podrosną i zakwitną.Trzymam kciuki.Dzięki za komplement.
Grażynko ja jestem zadowolona z każdego liliowca bo wiesz,że je uwielbiam.Szkoda,że nie mam miejsca na więcej.
Izo Ulrich jest wspaniały,zwłaszcza w 3 roku.Ma koronę kwiecia a dół (nigdy nie obcinany) to pienieczek-tak,że wygląda na różę pienną.

Ewo tak myślałam,.że z zakupami u Sipa podpięłaś się.Zawsze to taniej jak w grupie się zamawia.Kasa?

Małgosiu ja jestem z natury optymistką i jestem pewna,że Twoje róże też podrosną i zakwitną.Trzymam kciuki.Dzięki za komplement.
Grażynko ja jestem zadowolona z każdego liliowca bo wiesz,że je uwielbiam.Szkoda,że nie mam miejsca na więcej.
Izo Ulrich jest wspaniały,zwłaszcza w 3 roku.Ma koronę kwiecia a dół (nigdy nie obcinany) to pienieczek-tak,że wygląda na różę pienną.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
A masz Denali ?
http://translate.google.pl/translate?hl ... md%3Dimvns
Olbrzymi kwiat do 20 cm średnicy a nawet więcej.
http://translate.google.pl/translate?hl ... md%3Dimvns
Olbrzymi kwiat do 20 cm średnicy a nawet więcej.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Grażynko,niestety nie mam jej-śliczności.
Pytasz o Feligonde i Pomponellę-ta pierwsza mocno wycięta ale już kwitnie a młode przyrosty od dołu są w imponującej ilości.
Potem zdjęcia wstawie bo mam akurat gości.
No mogę już wstawić.

Pytasz o Feligonde i Pomponellę-ta pierwsza mocno wycięta ale już kwitnie a młode przyrosty od dołu są w imponującej ilości.
Potem zdjęcia wstawie bo mam akurat gości.
No mogę już wstawić.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu to Maindens Blush ? W tym roku miałam ją zamiar kupić,ale w ogóle jej w Przytoku nie dostali...masz ją z Rosarium?
No wymiata konkretnie
No wymiata konkretnie

Aniu bardzo Cię proszę abyś napisała czy Doktorek powtórzy kwitnienie, bo od 2 sezonów przymierzam się do niego ale jeśli kwitnie tylko raz to go sobie odpuszczę bo mam 2 róże które nie powtarzają kwitnienia i to mi wystarczy.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Dzięki, Aniu! Chciałam go zobaczyć, żeby sobie móc wyobrazić, jak tez on z doktorkiem wygląda 
Wcześniej podglądnęłam go u Danusi, a le tam ma jakby trochę inny kolor. Może dlatego, ze jeszcze kwiat nie w pełni rozwinięty?

Wcześniej podglądnęłam go u Danusi, a le tam ma jakby trochę inny kolor. Może dlatego, ze jeszcze kwiat nie w pełni rozwinięty?
Aniu zupełnie nie pamiętam skąd ją nabyłam.Nie przykładałam do niej wagi bo posadziłam ją tak ,aby szybko wykopaćAnnes 77 pisze:Aniu to Maindens Blush ? W tym roku miałam ją zamiar kupić,ale w ogóle jej w Przytoku nie dostali...masz ją z Rosarium?
No wymiata konkretnie

Całkiem przysłania ją Gertruda J. i Pomponelle.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka