Powiem Ci Elu, że jeżyk w ogrodzie jest bardzo pożyteczny. Na nornice i ślimaczki nie ma lepszego łowcy . Trzeba tylko stworzyć mu dobre warunki, dom, w którym zechce zostać, a to nie jest łatwe.
Kochani tak mi wstyd ,że zaniedbuję swój wątek.Ale związane jest to z tym że mój M wyjeżdża w delegację i chcemy jak najwięcej zrobić przy domku i w domku.
Dziękuję Wam za liczne odwiedziny...Jeżyk,,Maciuś,,ma się dobrze, mój M troskliwie się nim opiekuje,ale nieborak nie widzi i żadne znaki na niebie na to nie wskazują, chyba dlatego został odrzucony.
W ogrodzie po piątkowej burzy zrobiło się dość kolorowo
"W ogrodzie po piątkowej burzy zrobiło się dość kolorowo" Elu, jesteś skromna . Kolory aż biją w oczy, jest przepięknie. Już pierwsza biało fioletowa fotka wzbudza podziw. Barwy intensywne a kwiaty okazałe. Zdradź Elu, czym je podsypujesz, że rosną tak pięknie .
"Nie deptać stokrotek pod płotem, bo chociaż stokrotka maleńka, to w każdej jest nuta piosenki i w każdej poezji kropelka."
Pozdrawiam Stokrotka U stokrotki polnej cz. 1cz.2
Elu ale u Ciebie kolorowo,tyle się wydarzyło od ostatniej mojej wizyty,jeżyk maleństwo,rzeczywiście mógł zostać odrzucony,albo zawieruszył się matce bo nie widział gdzie iść dalej za rodzinką.Wrócę do ogrodu róże masz przepiękne i nie tylko one bo trytoma też budzi podziw do zobaczenia na wirtualnej kawce.
"Nie deptać stokrotek pod płotem, bo chociaż stokrotka maleńka, to w każdej jest nuta piosenki i w każdej poezji kropelka."
Pozdrawiam Stokrotka U stokrotki polnej cz. 1cz.2