Hejka moje kochane koleżanki forumowe.
Haniu cieszę się, że wpadłaś na pogawędkę. Św. Elżbietkę mam dzięki forumowym koleżankom- pozwól, że napiszę namiary na pw. Jestem szczęśliwa, że mam taką różę....wiesz jak tak chodzę po mojej zegrodce to aż

podskakuje z radości. Oczywiście po przekwitnieniu czerwonych róż (Flammentanz, Blaze Super...)pozostałe to głównie bladawce jak to Izka mówi więc już szykuja lista zakupowo coby uzupełnić ten kolor ....
Margosiu koncert był zjawiskowy i warto było czekać ponad 2 godziny na Axla....szaleństwo na całego, gardło zdarte a nogi ledwo doszły do miejsca odpoczynku. Możesz mi zazdrościć
Wiesz co do tej naparstnicy białej to sama nie wiem skąd się wziena

....sobie wyrosła sama i już.

A Twoje już ładnie rosną i niechby jeszcze zakwitły. Niestety werbeny patagońskiej nie mam a i u nas w pracy też na razie nie udało się jej zdobyć.
Aniu bez cufal sie udało.
Jadzinko u Ciebie na pewno ładnie sobie poradzą i pięknie zakwitną. Sama radość mieć takie różyczki.
Majuś kochana dzięki za miłe słowa pod adresem moich różyczek....podam na pw. skąd ją mam. Ja też bardzo się cieszę z tego nabytku...teraz szukam miejsca....szukam i może wreszcie znajdę.
Tajeczko kochana Aspirin Rose trzeba mieć....szukaj a na pewno ją dostaniesz...ja mam w sumie 5 sztuk....świetnie się sprawdza. Deszcz ani skwar jej nie dadzą rady. Wielka buźka i dzięki za miłe odwiedzinki.
Izuśka dzięki za uznanie jednakże nad wyraz przemiłe ale róże na to zasługują bo wiadomo w rzeczywistości są jeszcze piękniejsze.

Nie martw się przyjdzie taki czas, że będziemy się częściej spotykać....

daj mi jeszcze trochę czasu.
....a tak mam węgierską
W tym zestawie jest Aphrodite i Big Purple.
A teraz parę uchwyconych chwil....niech trwają wiecznie.
My jesteśmy wyższe wykrzykują bratki do Bernadette Lafont (nowy wiosnenny nabytek)
Rhapsody in blue

Geoff Hamilton

i ostróżka tu znojdła swe miejsce
jeden z liliowców
jedna z nielicznych lilii, która zakwitła
a te się schowawały jak koziczka w zygorze i obstoły
Silver Star z Aspirin Rose
Prelud
Miłego wieczorka życzę i całego tygodnia.