Mój ogród - RoksiSK
-
- ---
- Od: 18 sty 2007, o 08:26
Mnie się nie znudził ten kwietnik 
Jakie masz piękne i ogromne tawułki
Jak długo one rosną u Ciebie?
W tym roku kupiłam sobie kilka sztuk i jestem ciekawa jak długo przyjdzie mi czekać na taki wspaniały efekt.
Proszę o więcej zbliżeń róż ;-)
Coraz bardziej podobają mi się róże i chyba w przyszłym roku będę musiała pomyśleć o miejscu dla nich. Chyba postaram się "odgapić" od Ciebie pomysł z tą rabatką/kwietnikiem ;-)

Jakie masz piękne i ogromne tawułki

W tym roku kupiłam sobie kilka sztuk i jestem ciekawa jak długo przyjdzie mi czekać na taki wspaniały efekt.
Proszę o więcej zbliżeń róż ;-)
Coraz bardziej podobają mi się róże i chyba w przyszłym roku będę musiała pomyśleć o miejscu dla nich. Chyba postaram się "odgapić" od Ciebie pomysł z tą rabatką/kwietnikiem ;-)
Witaj Agnieszka
:P
Miło, znów zagościć w Twoim ogrodzie. Naprawdę zaprezentowałaś piękne widoki. Róże fantastyczne a ta żółta... brak słów. Powojniczki i hosty również sa piekne, a jeżeli chodzi o Twój kwietnik, to jak mógł się znudzić. Piękno roślin, ma to do siebie, że dla prawdziwego pasjonaty, jest nieustannym źródłem pozytywnych doznań, które nigdy się nie kończą. A z każdą Twoją odsłoną kwietnika, można odnaleźć nowe inspirujące jego elementy.
Pozdrawiam serdecznie
:P 

Miło, znów zagościć w Twoim ogrodzie. Naprawdę zaprezentowałaś piękne widoki. Róże fantastyczne a ta żółta... brak słów. Powojniczki i hosty również sa piekne, a jeżeli chodzi o Twój kwietnik, to jak mógł się znudzić. Piękno roślin, ma to do siebie, że dla prawdziwego pasjonaty, jest nieustannym źródłem pozytywnych doznań, które nigdy się nie kończą. A z każdą Twoją odsłoną kwietnika, można odnaleźć nowe inspirujące jego elementy.
Pozdrawiam serdecznie

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cześć Agnieszko :P :P :P
Bardzo ładnie masz zrobione pod tymi drzewami
Róże super -zwłaszcza żółta
A hosty
co tu dużo mowić ,wszystko jest piękne Czekam na kolejne odsłony...
Pozdrawiam cieplutko i życzę dużo słonka

Bardzo ładnie masz zrobione pod tymi drzewami

Pozdrawiam cieplutko i życzę dużo słonka

Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki