Mój zielony kwadrat.
- roots23
- 500p

- Od: 23 sie 2010, o 16:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój zielony kwadrat.
Pięknie tu u Ciebie i cebulowce moje ulubione
pozdrawiam
Pozdrawiam wszystkich ogrodników Renata 
Wiosna idzie
Twoja trytoma kwitnie na wiosnę? Ja mam taką uparciuchę, że kwiatki widzę późną jesienią jeżeli w ogóle zechce je pokazać
Twoja trytoma kwitnie na wiosnę? Ja mam taką uparciuchę, że kwiatki widzę późną jesienią jeżeli w ogóle zechce je pokazać
Pozdrawiam Paulina
Mój ogród
Mój ogród
- roots23
- 500p

- Od: 23 sie 2010, o 16:01
mam trytomę drugi rok i mi nie kwitnie 
Pozdrawiam wszystkich ogrodników Renata 
- reniuniek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Hejka
Wróciłam z dłuższego spaceru (nie z własnej woli,jakbym nie musiała, to nosa zza drzwi domu bym nie wystawiła)zrobiłam chyba ze trzy kilosy,zmarzłam,buty mi przemokły
,wieje że hej ale powoli,powoli czuć wiosne
Agness wszystkie pierwiosnki,kupowałam wiosną,mam nadzieje, że ładnie przezimują i ciutke się rozrosną, to pomarańczowo-różowy masz zaklepany
Miruś to jest Kamasja, kwiat jest niebieski,są jeszcze białe i ciemno niebieskie.Kupowałam w Aldi,cebulki.Mam ją drugi sezon,przezimowała bez problemu,zobaczymy w tym roku
Paula ja złotnice zobaczyłam po raz pierwszy, tu na forum,spodobała mi się i kupiłam
Danusiu założenia co do ogrodu miałam inne.Miałobyć więcej iglaków,krzewów i ozdobnych drzew liściastych,ale wyszło inaczej
dlatego w tym roku nastawiam się bardziej na zakupy właśnie iglakowe i marzy mi się katalpa,Rh.o żółtych kwiatach i jeszcze pare takich tam.....innych chciejstw
co z tego wyjdzie zobaczymy,no i jeszcze trawy muszą być inne i dużo
Justysia dzięki za odwiedzinki,wiosna już za momencik u nas zagości
Marzenko szystkie pory roku, no, oprócz zimy i może jesieni bo zwiastuje zime
są piękne,już nie moge się doczekać grzebania w ziemi,tylko żebym miała czas....duż czasu...a z tym gożej
Agnieszko dzięki za odwiedzinki,wszyscy czekamy z utęsknieniem na naszą kochaną wiosenke
Wróciłam z dłuższego spaceru (nie z własnej woli,jakbym nie musiała, to nosa zza drzwi domu bym nie wystawiła)zrobiłam chyba ze trzy kilosy,zmarzłam,buty mi przemokły
Agness wszystkie pierwiosnki,kupowałam wiosną,mam nadzieje, że ładnie przezimują i ciutke się rozrosną, to pomarańczowo-różowy masz zaklepany
Miruś to jest Kamasja, kwiat jest niebieski,są jeszcze białe i ciemno niebieskie.Kupowałam w Aldi,cebulki.Mam ją drugi sezon,przezimowała bez problemu,zobaczymy w tym roku
Paula ja złotnice zobaczyłam po raz pierwszy, tu na forum,spodobała mi się i kupiłam
Danusiu założenia co do ogrodu miałam inne.Miałobyć więcej iglaków,krzewów i ozdobnych drzew liściastych,ale wyszło inaczej
Justysia dzięki za odwiedzinki,wiosna już za momencik u nas zagości
Marzenko szystkie pory roku, no, oprócz zimy i może jesieni bo zwiastuje zime
Agnieszko dzięki za odwiedzinki,wszyscy czekamy z utęsknieniem na naszą kochaną wiosenke
- reniuniek

Mam trzy trytomy,jedną kupioną w szkółce,drugą z forum i trzecią dostałam od znajomego.Ta ze szkółki zimuje trzecią zime,kwitła raz,to jest ta z fotki,od znajomego kwitła najładniej,kwiaty miała najwyższe i najwięcej.Zimowała jedną zime.

Trzecia z forum zakwitła najwcześniej i miała jeden kwiat,każda kwitła o innym czasie.
W tym roku chce dokupić żółtą i żółto-białą.
Reniu ja moją dokarmiałam
i zakwitła

Trzecia z forum zakwitła najwcześniej i miała jeden kwiat,każda kwitła o innym czasie.
W tym roku chce dokupić żółtą i żółto-białą.
Reniu ja moją dokarmiałam
- Steasi

- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
Trytomy to oryginalne rośliny. Ja mam młódkę która nie powinna wcale kwitnąc a mimo to puściła jeden kwiatostan.
Śliczne te Twoje trytomki
może ja mam taką późną odmianę? - mam ją już 3 rok i zawsze kwitnie w październiku 
Pozdrawiam Paulina
Mój ogród
Mój ogród
- reniuniek

To może sobie dokupię jakąś wcześniejszą bo one wyglądają ładnie i z kwiatkiem i bez.
Ten modrzew chcesz przycinać żeby się zagęścił? To też chętnie poczekam na odpowiedź.
Ten modrzew chcesz przycinać żeby się zagęścił? To też chętnie poczekam na odpowiedź.
Pozdrawiam Paulina
Mój ogród
Mój ogród
-
mm-complex

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Damy radę Reniu kochana
Niech no tylko będzie wiosna to i 'eci peci ' sie znajdzie
Mam dobry humor ,bo mimo bolacego gardła i ucha
kupiłam sobie spodnie o rozmiar mniejsze
Musiałam sie Komus pochwalić
Ja tego modrzewia ciełabym na taka wysokość jaka Ci odpowiada gdzieś 30cm od ziemi ,bę dzie piekny parasol .Jeszcze troszkę ...poczatek marca będzie dobrze ...chyba
Ja tego modrzewia ciełabym na taka wysokość jaka Ci odpowiada gdzieś 30cm od ziemi ,bę dzie piekny parasol .Jeszcze troszkę ...poczatek marca będzie dobrze ...chyba
marzenia się spełniają! Dana
- reniuniek

Danusiu dziękuje
tak go ciachne
początek marca....to już za chwile
.
Gratuluję mniejszego rozmiarku
a wiesz,że ja sobie wczoraj też kupiłam spodnie o rozmiarek mniejszy,wiem ile to sprawia radości
.Danusiu dbaj o siebie, żeby cię jakieś chorubsko nie dopadło 
Gratuluję mniejszego rozmiarku
- goferek
- 500p

- Od: 7 lis 2009, o 15:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Renata, Danusia gratulacje