Okrywę kupujesz w tej firmie w Pszczynie która produkuje kostki?komarwojnicz10 pisze:A zapomniałem jeszcze skąd jesteś,bo nie ma koło Ciebie kopalni torfu,i jak i jaki torf odkwaszałeś.Ja biorę z Pszczyny po 10 zł za 35l..pozdr.p.Tak na marginesie to czasem można znależć coś ciekawego jak ja http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e7c ... 872ab.html i tam w lewo.
komarwojnicz10 pisze:To jest tak JAK SIĘ CHCE i JAK SIĘ NIEMA CO SIĘ LUBI,TO SIĘ LUBI CO SIĘ MA.Ja i wielu innych mają możliwośc brać podłoże z kompostowni,to biora i jest ok.Jak ktoś weżmie z tesko,no to niech sobie sam policzy ile za kg.pieczarek,a ile za kartonik,czegoś co kiedyś było podłożem.Chyba jasne.
komarwojnicz10 pisze:Mówimy o kostce 40/50/20cm za ok. 20 kilka złotych,czy też kartoniku z tesko 20/30 cm??.No w mojej ocenie to jest coś dla kogoś kto na prawdę chce mieć swoje grzyby i satysfakcję.Cena jednego i drugiego dla zysku jest wysoka i nieopłacalna.Ile grzybów na pewno mniej niż w większej uprawie.
Troche Ci sie ,,pozajaczkowalo,, te z lasu nigdy nie beda Twojebioy pisze:komarwojnicz10 pisze:Mówimy o kostce 40/50/20cm za ok. 20 kilka złotych,czy też kartoniku z tesko 20/30 cm??.No w mojej ocenie to jest coś dla kogoś kto na prawdę chce mieć swoje grzyby i satysfakcję.Cena jednego i drugiego dla zysku jest wysoka i nieopłacalna.Ile grzybów na pewno mniej niż w większej uprawie.
Jak się chce mieć swoje grzyby to się do lasu chodzi
Violka_fasolka pisze:Troche Ci sie ,,pozajaczkowalo,, te z lasu nigdy nie beda Twojebioy pisze:komarwojnicz10 pisze:Mówimy o kostce 40/50/20cm za ok. 20 kilka złotych,czy też kartoniku z tesko 20/30 cm??.No w mojej ocenie to jest coś dla kogoś kto na prawdę chce mieć swoje grzyby i satysfakcję.Cena jednego i drugiego dla zysku jest wysoka i nieopłacalna.Ile grzybów na pewno mniej niż w większej uprawie.
Jak się chce mieć swoje grzyby to się do lasu chodzi