Piękna ta thomsonii - taka duża się przyjęła ? - to pięknie

Zeberko , staram Ci się codziennie odpisywać ,ale meili dużo a czasu mało .zeberka4 pisze:Kurko wysłałam Ci kwiatki,a Ty wysłałaS ?? bo nie wiem czy czekać,a nie odp na pw
Ja się już wypowiedziałam na ten temat w dziale sprzedaży ; )a czy się przyjmą? Ja ukorzeniam mniejsze sztuki i to nie miniaturki...o wiele lepiej rosną niż te od dużych liścikurka pisze:Zeberko , staram Ci się codziennie odpisywać ,ale meili dużo a czasu mało .zeberka4 pisze:Kurko wysłałam Ci kwiatki,a Ty wysłałaS ?? bo nie wiem czy czekać,a nie odp na pw
Twoje kwiatki dzisiaj dostałam i trochę się boje czy te listki się przyjmą.Do porównania po prawej mój liść średniej wielkości standartowej odmiany a po lewej przysłane przez Ciebie też standarty .Maja takie delikatne , mięciutkie ogonki .Szkoda by było żeby się zmarnowały to może masz jakis sposób na nie ?
Moja przesyłka w drodze![]()
A możę forumowicze coś poradzą by się przyjely ?
A co to jest ?????? - jest śliczne i po ile było ???
Fiołeczki były w kilku kolorach , niestety niektóre były dość mocno obskubane z listków .Cena była niewielka , bo po 6 złotych a i tak niektórzy wolą zwinąć listki .arlet3 pisze:Fiołeczek śliczny![]()
chyba muszę odwiedzić mojego carrefour'a.
To jakaś peperomia variegata i po całe 4, 50 taka doniczka