Moje spełnione marzenie Małgocha 1960
- agatka123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha 1960
Gośka idziesz jak burza . Pewnie gdybyś mogła to wyprzedziłabyś pana od fugowania 

- MalinaG
- 1000p
- Od: 30 sie 2008, o 09:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgosiu! Podziwiam cię za te misternie zrobione rabatki i obwódki 

Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Dzięki dziewczyny za odwiedziny.Ledwie przyczłapałam się z siatami z miasta.Pogoda nie nastraja do pracy w ogrodzie, bo zimno,wietrzno i co chwilę pada.Pójdę za cwilę zrobić zdjęcia moich poczynań rabatowych.
Malinko, teraz nie przywiązuję takiej wagi do porażdku w domu jak w ogrodzie.Tego sezonu ogrodowego jest tak mało,że dom może leżeć odłogiem,nie przeszkadza mi to.Majster już tak nie protestuje jak kręcę mu się między nogami,chce zrobić jak najszybciej tu gdzie mam do wykończenia rabaty, bo widzi,że i tak jestem uparta jak osioł i nie lubię syfu na działce.
Malinko, teraz nie przywiązuję takiej wagi do porażdku w domu jak w ogrodzie.Tego sezonu ogrodowego jest tak mało,że dom może leżeć odłogiem,nie przeszkadza mi to.Majster już tak nie protestuje jak kręcę mu się między nogami,chce zrobić jak najszybciej tu gdzie mam do wykończenia rabaty, bo widzi,że i tak jestem uparta jak osioł i nie lubię syfu na działce.
Małgosiu moje zdanie jest identyczne jak i Twoje. Lata a zwłaszcza ciepłych dni tak nie wiele, że nie zamierzam tracić czasu na mieszkanie, po pracy działka a po działce kąpiel i sen.
Pozdrawiam Krystyna
Ja myślałam , że tylko mi tak odbija jak ciepło poczuję ....
wcale nie chce mi się w domku sprzątać z chęcią bym wyskoczyła na działkę a nie tam grzebanie w brudach
wcale nie chce mi się w domku sprzątać z chęcią bym wyskoczyła na działkę a nie tam grzebanie w brudach
- malgocha1960
- MalinaG
- 1000p
- Od: 30 sie 2008, o 09:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgosiu! Rabata przy ogrodzeniu gotowa-berberysy już rosną
...skąd ty bierzesz te kamienie????

Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie
- Helen
- Od: 30 sie 2010, o 19:47
Gosiu a propo sąsiadów to u mnie jest podobnie , a nawet gorzej , bo nic nie robią w ogrodzie, a ja prawie co dzień coś tam grzebię , bo teraz doszła nowa praca podlewanie balkonowych. A oni , co, już coś robisz ?
Małgosiu , pytałaś o azalię. Ja swoją przesadziłam do słońca parę lat temu , wcześniej rosła w półcieniu i tak jak u Ciebie w ogóle nie kwitła..Jeżeli chodzi o glebę to lekko kwaśna.Ja wykopałam duży dołek i wsypałam torf, jak również obsypałam nim.
Ale piesek ma wygody

Małgosiu , pytałaś o azalię. Ja swoją przesadziłam do słońca parę lat temu , wcześniej rosła w półcieniu i tak jak u Ciebie w ogóle nie kwitła..Jeżeli chodzi o glebę to lekko kwaśna.Ja wykopałam duży dołek i wsypałam torf, jak również obsypałam nim.

Ale piesek ma wygody

- agatka123
Mi też nic się nie chce robić w domu
Ciągle grzebię na rabatkach , a mój M puka się w czoło . Super prezentuję się nowe nasadzenie 

- malgocha1960
Malinko, 2 lata temu zamówiłam 12 ton ze żwirowni,a mam wkoło całego domu obwódki zamiast polbruku i miałam podjazd do garaży wysypany,a że będzie kostką wyłożony to wybieram kanień na rabaty.
Helen, azalię przesadziłam wczoraj pod nowe ogrodzenie, tam jest więcej słońca i niech się dzieje z nią obojętnie co, bo nie lubię takich kapryśnic. jAK nie będę podglądała bez przerwy i dbała o nią to może się namyśli.Często gęsto w niedzielę chętnie bym coś podłubała,ale wsydzę się,że powiedzą,że wariatka,bo robi codziennie i niedzieli nie uszanuje.
Dzięki Aga,że ci się podoba.Majster w żartach mi powiedział,że czasami jestem upierdliwa,ale dzięki temu mam już skończone i jak przyjdzie lato,spokojnie wystawię tyłek do słońca na czystej działce.

Helen, azalię przesadziłam wczoraj pod nowe ogrodzenie, tam jest więcej słońca i niech się dzieje z nią obojętnie co, bo nie lubię takich kapryśnic. jAK nie będę podglądała bez przerwy i dbała o nią to może się namyśli.Często gęsto w niedzielę chętnie bym coś podłubała,ale wsydzę się,że powiedzą,że wariatka,bo robi codziennie i niedzieli nie uszanuje.
Dzięki Aga,że ci się podoba.Majster w żartach mi powiedział,że czasami jestem upierdliwa,ale dzięki temu mam już skończone i jak przyjdzie lato,spokojnie wystawię tyłek do słońca na czystej działce.

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
A ja chcę taki leżaczek 

- agatka123
Gośka jak Twoja wierzba Hakuro ? Moja ma się dobrze , wstawiłam foty .
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- malgocha1960
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosiu , myślę , że w całym Rypinie nikt nie ma tylu kwiatów w ogrodzie i na tarasie , co Ty
.
Wspaniałe połączenie kamieni z obrzeżami . Moja Hakuro jest przekrzywiona , bo opuściła się tylko z jednej strony , a drugą stronę , suchą ucięłam piłą .

Wspaniałe połączenie kamieni z obrzeżami . Moja Hakuro jest przekrzywiona , bo opuściła się tylko z jednej strony , a drugą stronę , suchą ucięłam piłą .
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...