Witam
wszystkich bardzo serdecznie i dziękuje za tyle miłych słów i cennych uwag. Cieszę się, że chcecie mnie odwiedzać. Zapraszam gorąco. Bardzo lubię gości i nie trzeba się zapowiadać
Danuś teraz herbata z miodem. Zapraszam. ja mimo małego metrazu mam jeszcze trochę do obsadzania

Juz kombinuję, ze wzdłuż płotu, pod tujami wyrwę trawę i "coś" podsadzę. A jest to spory pas. No i zawsze mogę iść w "górę". Pnącza. Orliki kocham od dzieciństwa. Chyba u ciebie widziałam białego z ostrogami?

Czy pomyłka? Siej lub sadź, są naprawdę wdzięczne. Wanda tak ładnie o nich pisze "Pod dębami".
bratek158 Cieszę się, że ci się podoba ;:108Lubię takie klimaty. Zaczarowany ogród-marzenie, ale daleka droga. Może kiedyś będzie namiastka? Tworzymy

a nie rozumem. Ale w takim jest nam i zwierzakom dobrze. Każdy ma coś dla siebie. Nawet jeśli wszystko razem jest nieco "zabałaganione".
Lucy ja tez nie. Frasobliwy nasz, ale zakupiony od zaprzyjaźnionego cudownego twórcy, Francesko zamówiony na czerwiec. A ten z foto, to pokazowy z jednego z ogrodów - szkółek, który regularnie odwiedzamy i podziwiamy.
Jagodka z moich obserwacji wynika, że orliki dwuletnie, więc na kwiatki białe pewnie przyjdzie ci poczekać. Na ' Pink Barlow ' też czekan niecierpliwie. Będę zaglądała do ciebie i wyczekiwała na to i inne cuda.
Wando 
. Jakoś to jest, ze podobieństwa także ogrodowe przyciągają się na odległość.
Dziękuję za tyle miłych słów. Lubię fotografować. I jestem gadułą niepoprawną

Zapraszam.
Więcej "Kaszubskich" podziwia ogród p. Wentów w Kościerzynie. Podsyłam link, gdzie mozna zobaczyć, czego sie tam spodziewać.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=3&t=20124
s. 9-10
Miło mi was wszystkich gościć.