Wiosną budzi się życie :)))

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p
Od: 21 kwie 2011, o 16:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Wiosną budzi się życie :)))

Post »

:wit To chyba wszystkie Asie tak mają, bo ja też uwielbiam podlewać :wink:

Miłego i owocnego dnia, buziaki dla maleństwa ;:196
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p
Od: 8 kwie 2011, o 10:23

Post »

Miło mi Cię powitać jako pierwszą w ten piękny słoneczny dzień .Ja właśnie delektuję się moją pierwszą kawusią nie piłam ją od zajścia w ciąże .Wczoraj wieczorem jak już miałam zamknąć garaż zobaczyłam trzy małe pisklaki wypadły z gniazda i chciałam je wyrzucić bo myślałam że nie żyją a one zaczęły się ruszać aż mi żal ich się zrobiło zostawiłam je na szufelce a dziś ich już nie ma pewnie szczur je zjadł bo 4 dni temu siedziałam w oknie i patrzyłam ja sobie spaceruje po podwórku siedział i łapki mył brrr
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. :)
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Obrazek

Złotokap w połączeniu z wisterią bajeczny widok ciekawe jak by rosły gdybym je posadziła razem czy by to nie kolidowało .W przyszłości żeby wyglądał jak dwukolorowe drzewo tylko jeśli ktoś ma dzieci to musi uważać bo złotokap jest trujący
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Igor944to zapewne są czosnki do końca nie wiem bo to niestety nie jest mój ogród chciałam pokazać połączenie złotokapu i wisterii z zapytaniem czy jest możliwość posadzić je znacząco blisko siebie czyli do jednego dołka .Chciała bym żeby mój ogród tak wyglądał bo jest to bajeczny widok .
Awatar użytkownika
becia2
500p
500p
Od: 31 lip 2010, o 09:21

Post »

Bajeczne zdjęcie, wczoraj chciałam kupić wisterię, jak zobaczyłam 50zł, to stwierdziłam, ze dziś kupię jednak coś innego, czyli bardzo podobnie jak Ty z piwoniami....................
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

No widzisz kochana wszystko co piękne niestety kosztuje czemu tak zawsze jest :evil:
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

cóż za widok :shock: zapiera dech w piersiach ... ;:138
Awatar użytkownika
becia2
500p
500p
Od: 31 lip 2010, o 09:21

Post »

joannakr0508 pisze:No widzisz kochana wszystko co piękne niestety kosztuje czemu tak zawsze jest :evil:
jak byśmy miały wszystko naraz, to pewnie byśmy tego nie ceniły, a tak cieszymy się drobiazgami:)
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

No właśnie dlatego stanę na głowię a muszę mieć te dwa drzewka :D :twisted:
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Joasiu, zdjęcie mówi samo za siebie :) musisz mieć obie rośliny :) a dzieciom wytłumaczysz, że złotego drzewka nie wolno dotykać.
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p

Post »

Gorzej będzie jak będą lecieć jak sroki na złote oj co ja się będę miała nie rusz ,nie dotykaj nie wolno czeka mnie sprint za bąblem :;230
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Fajnie to sobie wykombinowałaś , ślicznie wygląda żółty z fioletowym ;:138 też myślę nad złotokapem ale nie wiedziałam że trujący :shock: No szkoda , trzeba będzie nad tym pomyśleć jeszcze.

Mówicie że wisteria 50 zł a ja kupiłam za 20 zł i to taką gęstą, teraz zastanawiam się czy moja nie jest jakaś lipna :roll: :?: Póki co stoi na oknie i robi sztuczki :D W dzień listki rozkłada a na noc opuszcza do dołu, fajnie by to wyglądało na filmie w przyśpieszonym tempie :D
Jutro mamy bazarek i aż się boję czy nie podkusi mnie kupić znowu jakiś drzewek :D
joannakr0508 pisze:Gorzej będzie jak będą lecieć jak sroki na złote oj co ja się będę miała nie rusz ,nie dotykaj nie wolno czeka mnie sprint za bąblem :;230
My płeć słabsza, mamy dużo większy kąt widzenia jak i uwagę podzielną, więc sądzę że dasz radę z maluszkami , bo to i tak etap przejściowy :D
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
oster
1000p
1000p
Od: 9 mar 2011, o 15:09

Post »

Joasiu, dziękuję za wyczerpujące wyjaśnienie :oops: wstyd mi za moją ciekawość, szczególnie, że musiałaś poświęcić tyle czasu. Co do złotokapu: zachorowałam na niego i wisterię jeszcze w lutym, kiedy po wycieczce do Tadeusza i jego Rancza Nokły zaczęłam szukać w internecie informacji na ich temat. Mam nadzieję, że w przyszłym roku zafunduję sobie obie rośliny.
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Dobrze jest kupić glicynię kwitnacą, bo jak nie ma kwiatka to może i 7 lat nie zakwitnąć. Złotokap cudny ,ale nie skuszę się ze względu na zwierza domowego :)
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p
Od: 21 kwie 2011, o 16:23

Post »

Pobudka, ile można spać :wink:
Jak tam samopoczucie po nowalijkach, pewnie masz duuuużo siły na następny dzień w ogrodzie :)
Pogoda u nas zapowiada się piękna, miłego dnia ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”