Pączki na phalaenopsis-stuartiana-var-punctatissima niech już pękają bo bardzo pragnę ujrzeć ich piękno

Wioletko, jak dla mnie to zdecydowanie za długo.Wioleta pisze:Ty czekasz na rozkwit Zygusia i Oncidiowatego, ja z kolei doglądam pączków mojej Odontonii samuraiIle to jeszcze potrwa.
Dusia tak to już jest z krzyżówkami, że kwiaty mogą być inne.Storczykowa pisze:Phal. violacea x amboinensis x spica, ale twój jest calkiem inny niż mój.
Nie wiem czy to Oncidium czy jakaś mieszanka, ale zobaczymy.AnnaL pisze:niedługo oncidium pokaże swoje piękne kwiatuszki
Witam Cię serdecznie i bardzo mi miło, że zaglądałaś do mnie. Cieszę się, że podobają Ci się moje kwiatki.aniger pisze:Asiu "podglądam" Cię prawie od roku - podziwiam ale piszę pierwszy raz. Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej całej kolekcji.
Rośliny masz tak śliczne i zadbane, że tylko pozazdrościć.
Napiszę Ci na Pw.aniger pisze:I moja prośba jeśli będziesz robić zakupy u swojego sasiada-hodowcy to proszę daj znać - może i dla mnie mogłabyś coś kupić
Już lada dzień.justus27 pisze:Cieszę się, że cymbidium już ma wielkie pączki, czekam na rozkwit
Dziękuję.kinga_232 pisze:Ślicznie kwitnie dendrobium
Już niedługo, doświetlam trochę to może szybciej się rozwiną.Venus9 pisze:Pączki na phalaenopsis-stuartiana-var-punctatissima niech już pękają bo bardzo pragnę ujrzeć ich piękno
Domyślam się, pamiętam, że miałas problem z kupieniem mojego, bo każdy był inny, a ja chciałam z ostrymi płatkamiDusia tak to już jest z krzyżówkami, że kwiaty mogą być inne.
Moniko, ja to Phragmipedium mam od listopada zeszłego roku i to kwitnienie jest zupełnie moje z rozety, która u mnie wyrosła.Zabka_Monis pisze:Asiu to jest to Phragmipedium, które kupowałaś w tym samym czasie do Kasi/Kasiunieczki_32?? Czy coś mi się pomieszało?
Dusiu w takim razie życzę powodzenia.Storczykowa pisze:A swojego teraz próbuję rozmnożyć